0 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

CLIP ART

LED égősor USB csatlakozóval, csipesz 10 égővel
4 990 Ft
Cikkszám: 10224974
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 2 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Oszd meg gondolataidat, az ülésrendet vagy akár a menüsort a vendégeiddel a Led-es Clip Art égősor segítségével. Csíptesd az üzenetet a csipeszekre, garantáltan beszédtéma marad ez a kreatív ötlet az egész este alatt.

Részletes információk

Anyag: Akril, PVC, Réz

Méret: Égősor hossza: 185 cm, Ø 5,5 cm

USB kábellel.

4.5 V 0.3W

5V, 0.4 W

Elem: 3x AA (a csomag nem tartalmazza)

Felhasználási terület: Beltér

Védelmi fokozat: IP20

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használható. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm