0 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Ajándékkártya

Egy kártya - tele ötletekkel!

Nem tudsz választani termékeink közül? Ajándékot szeretnél adni, de nem akarsz a megajándékozott helyett dönteni? Erre a helyzetre is van megoldásunk: add ajándékba a teljes BUTLERS választékot! Ajándékkártyánk segítségével nagyszerű ötleteket ajándékozhatsz, és nem utolsó sorban a döntés teljes szabadságát, annak pedig ki ne örülne?

Lepd meg tetszőleges értékű ajándékkártyával szeretteidet, barátaidat, vagy ismerőseidet, akik így teljes választékunkból tudják a számukra legértékesebbet kiválasztani!

A tetszőleges értékű ajándékkártya az összes magyarországi BUTLERS üzletben érvényes, a kiváltást követő egy éven belül.

A kártyán lévő egyenleg több részletben is levásárolható, vásárláskor a kártyán lévő összeg tetszőlegesen használható fel, akár más fizetőeszköz bevonásával. A kártyán lévő összeg készpénzre nem váltható és újabb pénzösszeg nem tölthető a kártyára.

A kártya elvesztése, sérülése vagy jogosulatlan használata esetén a BUTLERS nem vállal felelősséget.

Az ajándékkártyát a BUTLERS üzleteiben, a pénztárnál tudod megvásárolni. További kérdés esetén kérd eladóink segítségét!

A webshopban az ajándékkártya egyelőre sajnos nem használható fel. Ha online felhasználható ajándékot szeretnél adni, válaszd az online ajándékutalványokat, melyekből itt tudsz válogatni:

ONLINE AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

 

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm