25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

CLIP COUTURE

égősor USB kábellel, rozéarany csipeszek 10 LED égő
3 990 Ft
Cikkszám: 10224979
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-4 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 2 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Osszátok meg mondanivalótokat a vacsoravendégekkel viccesen és stílusosan a CLIP COUTURE LED égősor segítségével. Függesszétek az ülésrendet, a hozzávalókat, vagy éppen a vicces és ötletes beszédtémákat a 10 darab rozé arany csiptetőre. Garantált a siker és a jó hangulat!

Részletes információk

Anyag: fém, réz, PVC, műanyag

Méret: hosszúság 135 cm, vezetékhossz 30 cm, a lámpák közötti távolság 15 cm

Csak beltéri használatra.

Időzítő funkció: Van

USB kábellel.

Volt/Watt USB Kábel: 5V, 0.4 W

Volt/Watt - Elemtartó: 4.5 V 0.3W

Égők száma: 10 db 

Elem: 3x AA

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

További információ: Az égősor csak kicsomagolt állapotban használható. A hibás lámpák nem cserélhetők ki. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése szabadon legyen. Az elem dobozát és a külső rugalmas vezetékét nem lehet cserélni. A lámpa meghibásodása esetén a terméket ne csatlakoztasd a tápegységhez, hanem áramtalanítani kell.  A termék elemekkel használható.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm