25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Vásárlástól való elállás, csere

Amennyiben rendelésedet véletlenül, vagy hibásan adtad le, a webshop@butlers.hu e-mail címen vagy az oldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén még kiküldés előtt minden következmény nélkül lemondhatod.

A csomagod átvétele után is lehetőséged van a vásárlástól elállni, illetve, ha a termék nem megfelelő, a termék kicserélését is kezdeményezheted. A BUTLERS 30 napot biztosít arra, hogy a vásárlástól elállj. Boltban történő vásárlásnál 3 napon belül visszaadjuk a visszahozott termékek vételárát, 3 napon túl pedig a termékek értékét azonnal levásárolhatod, vagy egy 1 évig érvényes ajándékkártyát adunk cserébe.

Elállás

A megrendelés során mint vevő, élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A rendeléstől való elállás feltételei:
Az áru átvételét követő 30 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, amennyiben a terméket eredeti, sértetlen állapotban, hiánytalanul és hibátlanul visszaküldöd nekünk. 

Kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében tájékoztass minket a visszaküldésről a webshop@butlers.hu email címen, a lenti visszáru nyomtatványt pedig tedd bele a visszaküldött csomagba.

Nyomtatvány letöltése itt

A csomagot az alábbi címek egyikére juttasd el, személyesen vagy postán:

MOM PARK Bevásárlóközpont / BUTLERS
1123 Budapest, Alkotás u. 53.

ÁRKÁD Bevásárlóközpont /BUTLERS
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.

Szívesen küldünk GLS futárt a visszáru csomagodért. Kérjük erre vonatkozó igényedet jelezd ügyfélszolgálatunknál. A visszaküldés költsége ez esetben 1490 Ft, nem bútor jellegű termékeknél. Bútorok esetén a visszaküldés költsége minden esetben az eredeti csomagod szállítási díjával megegyező összeg lesz. A visszáru szállítási díját nem kell a helyszínen a futárnál rendezned, azt a visszautalandó összegből vonjuk majd le. Könnyebb és gyorsabb lesz az ügyintézés, ha ebben az esetben a visszáru nyomtatványt elküldöd nekünk emailben.

Mint vevő, viseled az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (azaz a visszaküldés postaköltségét).

A visszaküldött árut ellenőrizzük és az ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 10 banki napon belül átutaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.

 

Sérülten érkezett termékek

Minden csomag összeállításakor kiemelt figyelmet fordítunk a termékek védelmére, ennek megfelelően a lehető legbiztosabban látjuk el dobozainkat sérülésvédő csomagolóanyagokkal.

Ha ennek ellenére mégis sérülten érkeznek meg hozzád a termékek, kérjük azonnal jelezd felénk a problémát a webshop@butlers.hu email címen!

Amire szükségünk van a gyors megoldáshoz: rendelésszám, a sérült vagy törött termékek megnevezése és darabszáma, és fotók a sérült termékekről. Sérülés esetén a csomagot (a csomagolást eredeti állapotban és a terméket is ) őrizd meg és a bejelentést azonnal tedd meg. A futárszolgálat a törés körülményeit kivizsgálhatja, így a sérülésről és a csomagolásról készült képek segítik a munkát, de a teljes kivizsgáláshoz szükségünk lehet kárszemlére is.

A bejelentést az átvételt követő 3 munkanapon belül kell megtenned, ha az átvételnél nem készült kárjegyzőkönyv. Amennyiben a kárbejelentést 3 munkanapon túl teszed meg, nem áll módunkban a terméket cserélni vagy a vételárat visszautalni.

Minden sérüléssel kapcsolatos panaszt a lehető leggyorsabban kezelünk, és a sérült termékeket díjmentesen újra elküldjük számodra. Amennyiben időközben a termékből esetleg elfogyott a készlet, a sérült termék árát visszautaljuk.

 

Vásárlástól való elállás üzleteinkben vásárolt termékek esetén

Ha üzleteink egyikében vásároltál, de meggondoltad magad, a vásárlást igazoló nyugtával, 3 munkanapon belül hozd vissza bármelyik üzletünkbe a terméket, sértetlen, eredeti állapotban. Ebben az esetben a vásárlás összegét készpénzben adjuk vissza. Amennyiben az eredeti vásárlás ajándékkártyával történt, csak az ajándékkártyára tudjuk visszatölteni a visszahozott termék árát.

Amennyiben 3 munkanapon túl, de 30 munkanapon belül hozod vissza a terméket, egy 1 éven át érvényes, vásárlásoddal megegyező összegű utalványt biztosítunk számodra. 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm