25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

TWINE LIGHTS

LED égősor USB csatlakozóval, átlátszó 50 égő
2 990 Ft
Cikkszám: 10224993

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Mikor leszáll az éj, mindenki szeretne fényt csempészni az otthonába. Válaszd az 50 meleg fehér fényű izzót és élvezze a szikrázó fényeket. Csak beltéri használatra alkalmas. Több változatban elérhető.

Részletes információk

Anyag: PVC, Műanyag, Réz

Méret: Égősor teljes hossza 490 cm, Vezeték a csatlakozóig 40 cm, fények közötti távolság 10 cm

Kiegészítő információ: 50 db LED égővel ellátott égősor (4,5V, 1,4W), a csomag tartalmaz egy USB kábelt

Elem: 3x AA 1,5V (a csomag nem tartalmazza)

4.5V, 0.135W

5V, 0.253W

Felhasználási terület: Beltér

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használható. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm