25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

BOTTLE LIGHT

égősor üveghez
1 490 Ft
Cikkszám: 10221092
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 15 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

A BOTTLE LIGHT égősor elengedhetetlen kelléke egy hangulatos nyári estének. Csak helyezd bele egy üvegbe, aminek a szájába pont illeszkedik a dugó és élvezd a meghitt világítást. Többféle változatban elérhető.

Részletes információk

BOTTLE LIGHT LED égősor dugó 8 db égővel.

Izzó: 4,5 V, 0,585 W

Hossz: 70 cm

Meleg fényű LED-ek. Minden általános borosüveghez használható.

Elem: 3 db LR44 elemmel működik (a csomag az elemet tartalmazza).

Felhasználási terület: Beltér

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm