25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

ORIGAMI

égősor papír csillagokkal USB csatlakozóval, 10 égő
4 990 Ft
Cikkszám: 10225413
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-4 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 4 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Varázsolj csodálatosan meghitt hangulatot a mesterségesen hajtogatott origami papírdíszekből álló égősorral. Így a hajtogatással megspórolt időt is a dekorálásnak szentelheted.

Részletes információk

Anyag: Papír, PVC, Réz

Méret: Hosszúság 165 x Szélesség 3 x Magasság 7 cm

USB kábellel.

Időzítőfunkció: Van

Volt/Watt USB kábel: 5V, 0.4W

Volt/Watt elemtartó: 4.5V, 0.3W

Elem: 3x AA (a csomag nem tartalmazza)

Felhasználási terület: Beltér

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használható. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm