25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

120 LIGHTS

LED égősor 120 égővel USB-kábellel, átlátszó
5 990 Ft
Cikkszám: 10225405
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 2 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Mikor a nappalok már szürkés pompájukban díszelegnek és egyre hamarabb érkeznek az esték, mindenki szeret fényt csempészni az otthonába. Ezért alkottuk meg a LIGHTS égősor sorozatot, melyben sok apró izzó gondoskodik a meleg és hangulatos fényről. Több változatban elérhető. Elemmel működik. Csak beltéri használatra!

Részletes információk

120db LED izzóval ellátott égősor.

Méret: hosszúság 595 cm, kábelhosszúság 40 cm, távolság a fények között 5 cm

Szín: átlátszó

Időzítő funkció: Igen

USB kábellel.

Volt/Watt - USB Kábel: 5V 0.31W

Volt/Watt - Elemtartó: 4.5V 0.38W

Elem: 3x AA (a csomag nem tartalmazza)

Felhasználási terület: Beltér

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használható. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm