25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Affiliate program

BUTLERS affiliate program

 

Szereted a Butlers világát és szeretnél a partnerünk lenni?

Gyere és inspirálj másokat, csatlakozz affiliate programunkhoz! Népszerűsítsd a Butlers termékeket weboldaladon, blogodban vagy közösségi oldalaidon. Minden tőled érkező vásárlás után akár 10% jutalékot fizetünk.

 

Miért érdemes belépni a programba?

Webshopunk folyamatosan növekszik, és ez igaz lesz a bevételeidre is. Jutalékot fizetünk minden olyan vásárlás után, mely a közreműködéseddel jött létre. A jutalék mértéke 5% kuponos weboldalak esetén, 7% cashback portáloknak és 10% tartalmi oldalak, blogok, social media esetén. 

A nálunk kapható termékek egyediek, csak nálunk kaphatók, vásárlóink hűségesek és érzelmileg elkötelezettek a Butlers termékek iránt. Az átlagos vásárlási érték kifejezetten magas. Folyamatosan több mint 2000 termékből, hetente megújuló kínálatból válogathatnak vásárlóink.

A program a világ egyik legnagyobb Affiliate hálózata, a Commission Junction (CJ) rendszerében fut, amely professzionális technikai hátteret bizitosít az együttműködéshez.

A sütik (cookie-k) érvényességi ideje akár 30 nap is lehet. Amennyiben a látogató az oldaladon elhelyezett banner vagy hivatkozás megnyitása után 30 napon belül rendelést ad le, megkapod a jutalékot. Lemondott vagy visszaküldött rendelésekre jutalék nem kerül kifizetésre.

Az átlagos jutalék akár 2000 Ft vásárlásonként.

Szívesen segítünk egyedi igények és ötletek megvalósításában. Ha sikerül különleges ereményeket elérned, egyedi feltételek tárgyalására is nyitottak vagyunk.

 

Hogyan lehet belépni a programba?

1. Regisztrálj a CJ nyilvános affiliate platformra itt: https://www.cj.com

2. Keresd meg és csatlakozz a Butlers.hu affiliate programjához: https://signup.cj.com/member/signup/publisher/?cid=5807789#/branded 

3. Válaszd ki a hozzád leginkább illő reklámanyagokat és használd őket a saját weboldaladon.

4. Valamennyi honlapodon elhelyezett reklám egyedi hivatkozást tartalmaz, mely azonosítja a te oldaladról érkezett ügyfeleket. Így nem maradsz le egyetlen vásárlás jutalékáról sem.

5. A jutalék kifizetése havonta egyszer történik.

 

Programunk nem engedélyezi a következő tevékenységeket: SEM, SEM a márkára, Google Shopping, CSS, hirdetés árösszehasonlító oldalakon.

 

A VIV NETworks s.r.o. a Commission Junction™ nyilvános hálózat üzemeltetője Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A partner szerződést köt a Commission Junctionnal, amely egyedülálló és pontos technológiát biztosít. A VIV NETworks s.r.o. a jutalékot a CJ-n keresztül fizeti ki, illetve a Butlers.hu Affiliate program partnereinek technikai hátteret biztosít.

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm