25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

240 LIGHTS

kültéri LED égősor, 240 égő
7 990 Ft
Cikkszám: 10212624
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 2 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

Miért sötétedik olyan korán a téli hónapokban? Hogy már késő délutántól élvezhesd ennek az égősornak a meleg fényét. Többféle változatban kapható. Kültéri használatra is alkalmas. 

Részletes információk

240db LED izzóval ellátott égősor időzítővel és 8 funkcióval, kül- és beltéri (4,5 V 0,27 W)

Szín: fekete

Méret: Ø 3 cm, égősor teljes hossza 1200cm

Áramellátás: 3db AA 1,5V-os elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Anyag: műanyag, réz, PVC

8 különböző programmal és időzítővel.

Időzítés esetén az égősor 6 órán keresztül üzemel, majd 18 órán keresztül kikapcsolt állapotban van. A 18 óra leteltével az égősor újra bekapcsol.

Felhasználási terület: Kül- és beltér

Védelmi fokozat: IP44

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm