0 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

MINI BULBS

mini villanykörték LED égősor 10 égővel USB kábellel
2 990 Ft
Cikkszám: 10225417
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 7 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Mikor a nappalok már szürkés pompájukban díszelegnek, és hamarabb érkeznek az esték mindenki szeretne fényt csempészni otthonába. Ezért a BUTLERS összeállított egy válogatást a téli fényekből, melyek között mindenki megtalálja a hozzáillőt. Válassza a 10 meleg fehér fényű mini villanykörte izzót és élvezze a szikrázó fényeket. Csak beltéri használatra alkalmas. Több változatban elérhető.

Részletes információk

10db LED izzóval ellátott égősor (4,5V, 0,135W)

Méret: Égősor teljes hossza: 90cm

Áramellátás: 3db AA 1,5V-os elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Anyag: műanyag, réz

USB kábellel

Volt/Watt USB Kábel: 5V, 0.4W

Volt/Watt Elemtartó: 4.5V, 0.3W

4,5V, 0,135W

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Felhasználási terület: Beltér

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm