25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

TWINE LIGHTS

LED égősor USB csatlakozóval, arany 50 égő
2 990 Ft
Cikkszám: 10225013

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Mikor leszáll az éj, mindenki szeretne fényt csempészni az otthonába. Válaszd az 50 meleg fehér fényű izzót és élvezd a szikrázó fényeket. Csak beltéri használatra alkalmas. Több változatban elérhető. Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használd. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Részletes információk

Anyag: PVC, Műanyag, Réz

Méret: Égősor teljes hossza 490 cm, Vezeték a csatlakozóig 30 cm, fények közötti távolság 10 cm

Égők száma: 50 db

Égő típusa: LED

Időzítőfunkció: Van

Elem: 3x AA 1,5V (a csomag nem tartalmazza)

Volt/Watt USB-Kábel: 5V/0.253W

Volt/Watt Elemtartó: 3V/0.06W

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használd. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

 

Energietypen: Batterie und usb-funktionVerwendungsbereich: Innen-bereich ip 20CE-Zeichen: Dieses produkt entspricht den gueltigen europaeischen richtlinienWarnhinweise Leuchten: Dieser artikel darf gemäß der eu-richtlinie-weee (waste electrical and electronic equipment) nicht über den unsortierten müll entsorgt werden. dieser muss der jeweiligen lokalen einrichtung für die entsorgung bzw. das recycling von elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse: Schutzklasse lll

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm