25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

STAR LIGHTS

LED égősor USB kábellel, ezüstdrót-csillagok 100 égővel
5 990 Ft
Cikkszám: 10225407

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Miért sötétedik olyan korán a téli hónapokban? Hogy már késő délutántól élvezhesd ennek az égősornak a meleg fényét. Többféle változatban kapható. Csak beltéri használatra. Elemmel működik, melyek a csomagban található USB kábellel tölthetőek.

Részletes információk

100db LED izzóval ellátott égősor.

Méret: hosszúság 10 m, kábelhosszúság 30 cm, távolság a fények között 10 cm, csillag: Ø 1,8 cm

Szín: átlátszó

Időzítő funkció: Igen

USB kábellel.

Volt/Watt - USB Kábel: 5V 0.36W

Volt/Watt - Elemtartó: 4.5V 0.45W

Elem: 3x AA 1,5 V (a csomag nem tartalmazza)

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Batterie und USB-FunktionInnen-Bereich IP 20Dieses Produkt entspricht den gueltigen europaeischen RichtlinienSchutzklasse III

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm