0 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

STAR LIGHTS

LED égősor csillagok, 10 égő
3 990 Ft
Cikkszám: 10160596

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Miért sötétedik olyan korán a téli hónapokban? Hogy már késő délutántól élvezhesd ennek az égősornak a meleg fényét. Többféle változatban kapható. Csak beltéri használatra. Hálózati csatlakozóval.  

Részletes információk

10db LED izzóval ellátott égősor adapterrel (3.2V, 0.064W / 220-240V)

Méret: égősor 180 cm, távolság az áramforrástól az első izzóig 250 cm, távolság a fények között 20 cm

Szín: átlátszó

Anyag: Akril

Felhasználási terület: Kül- és beltér

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm