25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT
-50%

SCENTED CANDLE

illatgyertya, Bergamott 14 cm
Eredeti ár: 5 990 Ft 2 995 Ft
Cikkszám: 10224261
További színek:

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

A körülbelül 25 millió szaglósejtünk már alig várja a A SCENTED CANDLE illatgyertya kényeztetését. A bergamott aromájú gyertya illata élénk és intenzív, a déli tájak napsütötte hangulatát hozza el az otthonunkba. A bergamott számos jótékony hatással bír, többek között élénkíti a testet és a szellemet, antidepresszáns hatású és segíti a koncentrációt. Még egy illatváltozatban elérhető.

Részletes információk

Anyag: Üveg, Paraffin

Méret: Ø 10 cm, Magasság 14 cm

Égési idő: 60 óra

Ártalmas a vízi élőlényekre, hosszan tartó károsodást okozhat. Kerülje a környezetbe jutást. A tartalmat / tartályt a helyi / regionális / nemzeti előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Összetevők: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-napthyl)ethan-1-on. Allergiás reakciót válthat ki.

achtung.jpg eine_brennende_kerze_nicht_bewegen.jpg immer_die_flamme_ersticken_nicht_ausblasen.jpg immer_ein_kerzenhalter_benutzen.jpg kerze_abstand.jpg kerze_fern_von_kindern_tieren.jpg kerze_naehe_brennbare_gegenstaende.jpg kerze_nie_unbeaufsichtig.jpg kerzen_nicht_in_zugluft_stellen.jpg nie_eine_fluessigkeit_zum_loeschen_verwenden.jpg

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm