25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

SCENTS OF HOME

illatgyertya kerámia tégelyben, frissen vágott növényillattal
4 990 Ft
Cikkszám: 10223017
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 4 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

SCENTS OF HOME illatgyertyáink varázslatos változatai között biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A különleges illatokat vonzó tégelybe zártuk, hogy ne csak az orrnak, de a szemnek is kedveskedjünk. Többféle változatban elérhető, kiváló dekorációnak is vagy akár ajándékba.

Részletes információk

Anyag: Paraffin, Kerámia

Méret: Ø 8 cm, Magasság 10 cm

Égési idő: 40 óra

FONTOS: Ártalmas a vízi élőlényekre, hosszan tartó károsodást okozhat.Kerülje a környezetbe jutást. A tartalmat / tartályt a helyi / regionális / nemzeti előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Összetevők: 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,3,8-tetrametil-2-naftil) etán-1-ont, benzil-szalicilátot, linaloolot, etil-2-t tartalmaz, 3-epoxi-fenil-butirát, kasmerán, kumarin, dipenten, Metil-1,3-benzo-dioxol-5-propionaldehid, béta -Pinen, Trimofix 0, mész. Allergiás reakciót válthat ki.

kerze_abstand.jpg kerze_fern_von_kindern_tieren.jpg kerze_nie_unbeaufsichtig.jpg kerze_naehe_brennbare_gegenstaende.jpg achtung.jpg

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm