25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

PEACEFUL MIND

szójaviasz illatgyertya, 'Sweet Pistachios'
4 990 Ft
Cikkszám: 10227070
További színek:
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 4 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Aromák a finom illatokért és a kiegyensúlyozott elméért: a PEACEFUL MIND illatgyertyák természetes szójaviaszt tartalmaznak, hogy a lehető leglassabban és legfüstmentesebben égjenek. Hogy a kényeztető illat sokáig megmaradjon, csak zárd rá a tetőt az üvegre, amikor épp nem használod. Még egy változatban elérhető.

Részletes információk

Méret: Ø 7,2 cm, Magasság 8,8 cm

Anyag: Paraffin, Szójaviasz

Kiegészítő információ:

Ártalmas a vízi élővilágra. Kerülni kell a környezetbe jutást..

Tartalmaz kumarint, (2E)-2-(fenil-metilidén)oktanált, 4-terc-butil-ciklohexil-acetátot, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8- tetrametil-2-naftil)-etán-1-on. Allergiás reakciókat okozhat.

 

Kerzenhinweise: Achtung Kerzenhinweise: Eine brennende kerze nicht bewegen Kerzenhinweise: Immer die flamme ersticken nicht ausblasen Kerzenhinweise: Kerzen nicht in zugluft stellen Kerzenhinweise: Nie eine fluessigkeit zum loeschen verwenden Kerzenhinweise: Die kerze von kindern und haustieren fernhalten Kerzenhinweise: Die kerze nie unbeaufsichtigt lassen Kerzenhinweise: Brennende kerzen muessen mindestens 4-10 cm auseinanderstehen Kerzenhinweise: Die kerze nie in der naehe leicht brennbarer gegenstaende (wie zum beispiel gardinen) brennen lassen Kerzenhinweise: Docht kürzen auf 1 cm

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm