0 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Glamour-napok


GLAMOUR-NAPOK | 2024. április 11-14.

 

Végre újra itt van a napsütötte kalandok időszaka, ezt pedig nem is ünnepelhetnénk máshogy, mint egy 4 napos shopping hétvégével!

Válogass a tavaszi-nyári szezon legújabb trendjei között és szerezd be a piknikek, kerti party-k és teraszon ücsörgős nappalok és esték stílusos kellékeit vasárnapig 20% kedvezménnyel* a BUTLERS üzleteiben és a webshopban!

 

KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLOK!


*Az akcióban április 11-14. között mindenre 20% kedvezményt biztosítunk, kivételt képeznek a BÚTOROK, KERTI BÚTOROK és a LÁMPÁK, melyekre 10% kedvezmény vehető igénybe.

A kedvezmény más akciókkal, promóciókkal, kuponokkal nem összevonható, ajándékkártya és online ajándékutalvány vásárlásánál nem vehető igénybe. A következő termékekre nem vonatkozik a kedvezmény: könyvek, alkoholos italok, a PHI alapítvány és a Csodalámpa Alapítvány táskái és a szállítási költség.

Az üzletekben a kedvezmény érvényesítéséhez mutasd fel a kedvezményre jogosító kupont a webshopban pedig gépeld be a kuponkódot a kosár oldalon. A kedvezményre jogosító kuponokat keresd a március-áprilisi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR Univerzum-applikációban!

Az üzleteinkben április 14., vasárnap zárásig, a webshopunkban vasárnap éjfélig vásárolhatsz kedvezményesen.

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm