25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

SOMMELIER

hűtőrúd borkiöntővel 32cm
4 990 Ft
Cikkszám: 10228260

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Egy igazi profi a tökéletes borélvezetért: a hűtőrúddal ellátott SOMMELIER borkiöntő egy igazi megmentő, amikor egy hosszú, forró nyári nap után egy hűsítő kikapcsolódásra vágysz a teraszon vagy a kedvenc fotelodban ücsörögve és a kedvenc fehér- vagy rozé borod nem a hűtőben várt rád. Csak tekerd az előzőleg a fagyasztóban lehűtött SOMMELIER hűtőrúdra a kiöntőt, helyezd a borosüvegbe és 15 percen belül már kellemes hőmérsékleten élvezheted a kedvenc borodat. A puha gumitömítéssel ellátott borkiöntő cseppmentes, könnyű kiöntést biztosít. Ideális hűsítő italokhoz is partikon vagy piknikeken.

Részletes információk

Méret: Hosszúság 32 cm, Átmérő 2,5 cm

Anyag: Rozsdamentes acél, Akril

Figyelmeztetések, ápolási és használati utasítások:

Alkalmazás: Használat előtt helyezd a hűtőrudat a fagyasztóba kb. 1-2 órára, majd csavard rá a kiöntőt és helyezd a borosüvegbe a rudat. Ehhez előzőleg önts ki egy kis bort az üvegből, hogy a hűtőrúdnak elegendő helye legyen.

Tisztítás: Csavard le a kiöntőt és öblítsd le mindkét részt meleg vízzel.

Csak kézzel mosható.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm