25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Terra: középpontban a földszínek


2024. 6. 19. | Anna

Terra: középpontban a földszínek


A föld barnája, a vöröslő nap és a bézstől a feketéig ezernyi színben játszó kőzetek  – a földszínek palettáját a természet ihlette, és amennyire szeretjük őket a szabadban, az otthonunkba is érdemes becsempészni őket. Ezek a színek ugyanis melegséggel töltik meg a tereket, barátságos hangulatot kölcsönözve a nappalitól a terített asztalon át a hálószobáig minden helyiségnek.

A földszínek megnyugtatóak és visszafogottak, ráadásul remekül kombinálhatóak is egymással! Éppen ezért legújabb kollekciónk megalkotásakor a minket körülvevő természetből merítettünk inspirációt, így született meg a TERRA, melyben a természetes anyagok és a földszínek tökéletes párosítását egy kis játékosság teszi még szerethetőbbé.


Szakadj ki a digitális világból!

A színek szerepe, hogy kiszakítsanak minket a digitális világból, a rohanó hétköznapokból és összekapcsoljanak a valódi világgal, a természettel, lelassításra késztetve.

A földszínek a relaxáció és feltöltődés élményét nyújtják a fémesen fénylő digitális világgal szemben. A segítségükkel a sivatagot, a forró nyári napokat és a dús zöld növényzettel borított erdők világát hozhatjuk el az otthonunkba, a feltöltődés oázisává alakítva a tereket és stabil alapot adva ahhoz, hogy mindig emlékezzünk rá,  honnan is indult a minket körülvevő világ.

 

FÖLDSZÍNEK A TEXTILEKTŐL AZ ASZTALON ÁT AZ APRÓ KIEGÉSZÍTŐKIG

Lelassulás, a természetre figyelés és tudatosabb mindennapok – a földszínek dominálta enteriőrök mindezt képviselik: éljen a bézs és a melegebb árnyalatok, mint a terrakotta vagy a napsárga!


A földszínekkel a terített asztaltól a hálószobáig minden teret meleg, otthonos hangulattal tölthetsz meg. Ha már népszerű a nyers téglafal a modern otthonokban, akkor miért ne köszönhetne vissza a tégla narancssárgás színe a textilekben, sőt, akár még az étkészletben is? Építs a természetes színek kontrasztjára, kombináld a barna árnyalatokat, bézzsel, világosszürkével és terrakottával.

A TERRA TONES párnákkal - melyekben a földszínek bohém bojtokkal párosulnak – akár a hálószobádat, akár a kanapét vagy a kedvenc olvasófoteledet egy pihenésre hívogató hellyé alakíthatod, de bátran kombinálhatod az INHABITAS kollekció etno stílusú párnáival, melyek szintén a bézstől a terrakottán át a feketéig a földszínek legjavát hozzák el az otthonodba!


Ha pedig az asztalt szeretnéd egy meghitt hellyé varázsolni a következő családi ebédhez, akkor válaszd a RIGA termékcsalád fahéj vagy narancssárga lenvászon terítőit és szalvétáit, kombináld a RETRO sorozat klasszikus darabjaival és a MANOR világosszürke, kerámia étkészlettel, végezetül pedig csempéssz egy kis modern glamourt az asztalra az arany STILETTO evőeszközzel.

Az arany éppúgy melegséget sugároz, mint a földszínek, így néhány kisebb arany színű kiegészítővel a lakás bármely pontján eleganciával koronázhatod meg a természetes színek és anyagok összhangját.


 

TERMÉSZET ADTA SZÍNEK - TERMÉSZET ADTA ANYAGOK


Ha földszínek, akkor szinte nem is kérdés, hogy milyen anyagokkal párosítva hangsúlyozhatod még inkább a természetességet: válassz lenvászon és pamut textíliákat, rattan kiegészítőket, párosítsd kézzel készített kerámia vázákkal, kender szőnyeggel és tengerifű kosarakkal és ne hagyd ki a melegséget sugárzó fából készült kiegészítőket sem.Használd bátran a földszíneket és ne riadj vissza a modern formákkal való kombinációktól sem. Az eredmény pedig hidd el, magáért beszél majd: a terek megtelnek energiával, melegséggel és pozitív hangulattal – ezekre pedig minden évszakban szükségünk van.


MEGNÉZEM A TELJES KOLLEKCIÓT ››

 

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm