25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Hangulatos fények a nap energiájával


2024. 5. 30. | Anna

Hangulatos fények a nap energiájával

 

Napról napra egyre fontosabb kérdés a környezettudatosság, az újrahasznosítás és a megújuló energiák használata, melyért már egyéni szinten is nagyon sokat tehetünk. Mert sok kicsi sokra megy.;)

Rajongunk a hangulatos fényekért, ősszel és télen beltéren szeretjük felmelegíteni a hangulatot égősorokkal, gyertyákkal és dekor lámpákkal, a tavaszi-nyári szezonban pedig, ahogy egyre melegebb az idő és hosszabbak a nappalok, több időt töltünk a szabadban, ahol nincs is jobb, mint hangulatos fények közepette élvezni a hűsítő szellőt és az este csendjét. 


Hogyan válasszuk ki a megfelelő fényforrásokat a teraszra?

Ma már számos lehetőség közül választhatunk, ha környezetbarát megoldást keresünk a kültéri fényekhez. De melyik számunkra a legmegfelelőbb? Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy alaposan feltérképezd a saját szabadtéri oázisodat és eldöntsd, hogy milyen típusú fényforrásokra lenne szükséged, ami kellő fényt ad és el is tudod helyezni kényelmesen. A praktikus kérdések után pedig jöhet a stílus: milyen színek, formák, megoldások illenek a te életstílusodhoz és ízlésedhez? Kicsi vagy nagy a tér? Inkább a lámpásokat szereted vagy az égősorokat? Esetleg a kettő kombinációját?

Szerencsére nálunk a kis erkélytől a nagy kertig mindenre találsz stílusos és praktikus megoldást!

 

SUNLIGHT sorozatunkban a villanykörte formájú égők különböző változatait találod: dobd fel a hangulatot színes égőkkel vagy válaszd a fehér / átlátszó variációkat és adj színt az eseményhez egyéb kiegészítőkkel. Az égősorokat feltekerheted a korlátra, kivilágíthatod vele az ablakot, de fára akasztva vagy a napernyő végein végigvezetve is otthonos hangulatot ad az estének.

SOLANA lámpásainkat bárhová elhelyezheted, akár a földön vagy az asztalon is remekül mutatnak - egyedül vagy akár társaságban más lámpásokkal kombinálva.


 

Ha pedig még több fényre vágysz, a SUN & STARS napernyő és a SOLANA függőlámpa a magába szívott napenergiával világítja be felülről az estéket - legyen ez akár a vacsora asztal vagy a bárpult a kerti party-n! ;)
És hogy mi a napelemes fényforrások további előnye? Azon kívül, hogy környezetbarát megoldások biztonságosak és szabadon hordozhatóak is, hiszen nincs szükséged kábelre, amivel csatlakoztathatod az áramforráshoz. Ez pedig azt is jelenti, hogy kedvenc lámpásaidat és égősoraidat akár egy hangulatos piknikre is magaddal viheted.

Ne feledd, hogy a környezettudatosság nem áll meg a napelemes fényforrások beszerzésénél. A karbantartás, a rendszeres tisztítás mind segítenek abban, hogy éveken át élvezhesd a kedvenc esti fényforrásaid varázsát.

 

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm