25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

3 kihagyhatatlan trend őszre


2024. 7. 19. | Anna

3 kihagyhatatlan trend őszre

 

Kerekded formák, puha anyagok, meleg színek és a természet érintése - a BUTLERS idei őszi kollekciójában minden benne van, amit ebben az évszakban igazán szeretünk. Fedezd fel a kedvenc 2023-as trendjeinket!

 

Játékos formákA kerek formák hívogatóak és pozitív energiát sugároznak. Legyen szó a játékos buborékok ihlette BUBBLE kollekcióról, egy különleges vázáról, mint amilyen a CLODINE vagy a színével is figyelemfelkeltő PINK, minden kerekded tárgy otthonossá teszi a teret.Csempészd be a nappaliba, a hálószobába vagy akár a dolgozószobába őket - ugye, hogy vidám hangulattal töltik meg a szobát? És természetesen a gyerekszobáról se feledkezzünk meg: az új felhő formájú TINY TOWN polc tökéletes kiegészítője a TINY TOWN sorozat  imádnivaló párnáinak és szőnyegeinek.

 

Hív az erdő


Az őszi természet erdei sétákra hívogat. Képzelj egy erdőt, a magas fák között húzódó ösvényeket, a lombhullás előtt színesre vált levelek látványát. Az ágakon átugráló mókusokat és a gomba vadászatot - mert egy kis kincskeresés minden sétát feldob.Ez az élmény ihlette a fa és kerámia dekorációinkat, melyekkel a természet legkedveltebb szimbólumait csempészheted be az otthonodba: mókusok, fenyőfák, madarak, gombák, rénszarvasok - és persze ti, a kanapén kuckózva egy puha takaró alatt, lámpásokkal körbevéve.

 

Plüss szerelemHa pedig kanapén kuckózás, akkor a puha plüss kiegészítők ebben a szezonban is elengedhetetlenek. De idén egy picit tovább mentünk a kanapénál, mert a plüss imádnivaló látványa és tapintása minden helyiségben jól mutat! A TODDY kollekcióban éppen ezért a párnák és takarók mellett plüss tárolódobozok és egy puffot is helyet kaptak, a STAY HOME CLUB meleg vizes melegítői pedig bárhol kényeztető puhasággal simulnak hozzád, ha épp fáj a hasad vagy csak egy kis extra melegségre vágysz.

 

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm