25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Tippek az ünnepi asztalra


2024. 6. 25. | Orsi

Tippek az ünnepi asztalra

 

Hoztam Nektek egy ünnepi szalvéta hajtás ötletet és egy egyszerű ajándék csomagolós tippet szintén textil szalvétába. És persze még egy terítéket is. Nekem most nagyon tetszik ez a rozsda szín arannyal kombinálva. Kinek még?

 

 

Az asztal alapjának választott rozsdabarna terítőt arany evőeszközökkel, gyöngyökkel díszített SHINE ON alátétettel és a bézs színű ATLANTIS étkészlettel, illetve fa, arany és üveg dekorációkkal kombináltam.

 

 

A dekorációból a fal és a plafon sem maradhatott ki. Az asztal fölött lógó papír csillag varázslatos hangulatot teremt. A falat pedig díszítheted karácsonyi zoknikkal és koszorúval vagy akár egy dekor gyűrűvel, mint amilyen ez az arany Merry Christmas felirat is.

 

 

A szalvétához a négyzet alakú szalvétát először átlósan hajtsd félbe, majd az így kapott háromszög mindhárom csúcsát hajtsd be hogy egy téglalapot kapj.

Ezt fordítsd meg és húzz rá szalvétagyűrűt hogy masni legyen. Ha tetszik, bújtass bele két oldalról egy-egy kis fenyőágat mint én. Ha nincs kéznél szalvétagyűrű, egy szalaggal is megkötheted.

Ha te is szereted a környezettudatos csomagolást, akkor pedig csomagolhatod az ajándékot a terítékhez illő szalvétába vagy akár egy konyharuhába.

 

 

A teljes inspirációért nézd meg a videót is az alábbi linkre kattintva: @sandor_orsi

 

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm