25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Kis erkélyek – nagy lehetőségek


2024. 4. 20. | Anna

Kis erkélyek – nagy lehetőségek


A teraszon reggelizni, kint dolgozni, este pedig onnan kémlelni az eget és számolni a csillagokat – az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy ezt akár minden nap megtehetjük. Mindehhez pedig nincs szükség egy óriási kertre vagy teraszra, hiszen néhány trükkel egy icipici erkélyen is kialakíthatod a saját kényelmes oázisodat. És mindettől csupán csak pár lépés választ el – most meg is mutatjuk, hogyan fogj hozzá!


1. LÉPÉS: TERÍTS LE EGY KÜLTÉRI SZŐNYEGETMinden az alapoknál kezdődik – tartja a mondás és ez az állítás egy apró erkélyen is megállja a helyét! Egy az időjárás viszontagságait jól viselő, UV-álló kültéri szőnyeggel könnyedén megalapozhatod az otthonos hangulatot – mintha csak a nappalidban ücsörögnél!

Kültéri szőnyegeink többféle színben, méretben és mintával várnak rád – ráadásul a DÉJA VU termékcsalád tagjai 100%-ban 100% PET palackból, míg a COLOUR CLASH termékcsalád darabjai 50%-ban újrahasznosított anyagból készültek, így a kültéri ejtőzés során tiszta lelkiismerettel élvezheted a semmittevést.

 

2. LÉPÉS: VÁLASSZ ÖSSZECSUKHATÓ KERTI BÚTORTA kis erkélyekről nem hiányozhatnak a könnyedén kinyitható és összecsukható kerti bútorok, melyek mindig akkor és ott állnak a rendelkezésedre, amikor és ahol épp szükséged van rájuk.

Épp befejezted a reggelit és szívesen napoznál? Csukd össze a széket és az asztalt néhány mozdulattal, nyisd ki a nyugágyat vagy teríts le egy törölközőt és már indulhat is a pihenés! Vagy csak lógass le egy függőszéket a plafonról és ringatózz ameddig csak jólesik. Jól hangzik, ugye?

Legyen szó akár robusztus fáról, mint amilyen a tölgy- vagy az akácfa, ellenálló bambuszról, porszórt, festett vasról vagy szintetikus rattanról, a kerti bútor vásárlásnál az egyik legfontosabb szempont az időjárásálló alapanyag. Kerti bútorainkat mindig ennek figyelembevételével tervezzük, hogy éveken át ugyanolyan minőségben élvezhesd a szabadtéri pillanatokat, mindemellett pedig a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk: fa bútoraink alapanyaga ®FSC tanúsítvánnyal rendelkező gazdálkodásból származik.

 

3. LÉPÉS: BÚJJ EL A DÉLUTÁNI NAPSUGARAK ELŐLKi mondta, hogy a napernyőknek csak egy nagy teraszon van helye? SIESTA napernyőink többféle méretben, színben, kör és félkör alakban biztosítják számodra a hűsítő árnyékot a legmelegebb napokon. Praktikus és rugalmasan alkalmazkodik a tér adottságaihoz: napernyő talp helyett akár az erkély korlátjához is rögzítheted, ráadásul elég csak néhány klikk, hogy mindig a kívánt pozícióba állítsd.4. LÉPÉS: VEDD MAGAD KÖRBE NÖVÉNYEKKEL
Akaszd az erkély korlátjára, lógasd le a plafonról vagy a falról, hogy helyet spórolj vagy tedd a párkányra, a földre, az asztalra – a növények bárhol élettel és színekkel töltik meg a legkisebb teraszt is. Gyengéden körbevesznek, tisztítják a levegőt, igazi oázis hangulatot varázsolnak, ráadásul a szomszédoktól hemzsegő városi létben is segítenek egy privát tér kialakításában.

Minél több, annál jobb – a növények számában szerintünk csak a rendelkezésre álló hely szabhat határt. ZINC kültéri virágládáink pedig minden évben új színekben, de a megszokott, időjárásálló kivitelezésben várnak rád, hogy még színesebbé tegyék a szabadtéri pillanatokat.

 

5. LÉPÉS: TEREMTS MEGHITT HANGULATOTAkárcsak a hab a tortán, az apró kiegészítők is igazi ékkövekként teszik még különlegesebbé az otthonos és meghitt hangulatot az erkélyen.

A kültéri szőnyeggel megalapozott nappali hangulatot további kiegészítőkkel - párnákkal, kültéri égősorokkal, lámpásokkal és gyertyákkal - még tovább fokozhatod. Kültéri párnáink különböző színekben és méretben várnak rád – teheted őket a székre, de választhatsz vastagabb ülőpárnát is, amivel akár a földön is kényelmesen ücsöröghetsz.

Akár a színek kavalkádját kedveled, akár a természetes anyagok és a natúr árnyalatok híve vagy, gyertyáink, gyertyatartóink, kültéri égősoraink és lámpásaink között biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt. Tekerj egy égősort a korlátra vagy futtasd végig a párkányon, helyezz a padlóra lámpásokat, tegyél néhány apró mécsest az asztalra és már indulhat is az esti szabadtéri kalandozás.

Ha pedig mindezzel megvagy, akkor már nincs más dolgod, csak kattints a Spotify csatornánkra, tedd be a kedvenc playlisted és élvezd a szabadban töltött időt a privát oázisodban reggeltől estig.

Mi ezt ajánljuk a teraszon ücsörgős pillanatokhoz: SUNSHINE TUNES

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm