0 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Illatos Otthon


2024. 5. 26. | Anna

Illatos Otthon

Illatgyertyák, aroma lámpák és szobaillatosítók elegáns üvegbe zárva: üdvözlünk az illatok csodálatos világában!

Vanília, szantálfa, levendula vagy citromfű? Az illatok varázslatosak, különösen akkor, ha a természet ihlette őket. A kellemes aromák szebbé teszik az életünket. Emlékeket idéznek fel, jó kedvre derítenek, megnyugtatnak, segítik a koncentrációt - egyszerűen mosolyt csalnak az arcunkra.

Ráadásul egy jól megválasztott illat az otthonod is pont olyanná teszi, amilyen te vagy. A vendégeid már az ajtón belépve érezhetik a kedvenc illatod üdeségét, gyümölcsösségét vagy épp virágos aromáját. Találd meg nálunk a kedvenc illatod és engedd szabadjára az otthonodban!

 

AZ ILLATOK VILÁGA

Az illatok közvetlenül hatással vannak az érzelmi állapotunkra - az agyunknak azon része ugyanis, ahol a szagokat felismerjük kapcsolódik a limbikus rendszerben található amigdalához, ahol az érzelmeket kezeljük. Így nem véletlen, hogy egy illat akár pozitív, akár negatív irányba is tudja változtatni a kedvünket.

Éppen ezért az otthoni illatosítóinkat is nagy gonddal és szakértelemmel készítjük, hogy Te is megtalálhasd a személyiségedhez vagy éppen az igényeidhez leginkább illő kompozíciót. Fáradt vagy és levert? Egy kis citromfű illat a levegőben garantáltan felfrissít! HOME & SOUL termékcsaládunkban illatgyertya és szobaillatosító formájában is 6 különböző illatkompozíciót találsz. Neked melyik a kedvenced?

 

LEVENDULA & CITROMFŰ


A levendula megnyugtat és élénkít is egyszerre. Ami a szúnyogok és ruhamolyok nagy ellensége, az sokunknak az egyik kedvence. A levendula nem csak gyönyörű, de kellemes illata különös hatással is van ránk: pihentető és élénkítő hatású, erősíti az idegeket, elősegíti a nyugodt alvást, sőt, még a fejfájást is enyhítheti.

A citromfű friss és gyümölcsös – igazi nyári illat! Frissítő és aktivizáló, ugyanakkor nyugtató is. Az aromaterápiában a citromfüvet gyakran használják fájdalomcsillapítóként, például fejfájás esetén. Ideális nyári illat, már csak azért is, mert segít elűzni a rovarokat egy teraszon ücsörgős meleg estén.

 

JÁZMIN & VANÍLIA


A jázmin illata épp olyan, mint amilyen maga a virág: elegáns, érzéki, szelíd és nemes. Eufórikus és nyugtató hatású, mely optimizmussal és önbizalommal tölt fel. Nem véletlenül választottuk ezt fő összevetőnek a virágos mezők illatát idéző ’Flower Garden’ illatkompozíciónkhoz.

A vanília a második legdrágább fűszer a világon a sáfrány után. Akár sütés, akár főzés: a vanília sok ételt megbabonáz. De az illata is legalább annyira szerethető, mint az íze. Hangulatjavító, nyugtató és szorongásoldó hatása van. Az aromaterápiában ma is alkalmazzák depresszió, szorongás és alvászavarok kezelésére. A Home & Soul termékcsalád No. 6 tagjával te is becsempészheted az otthonodba!

 

CSERESZNYEVIRÁG


A HOME & SOUL No.1. és No. 2. illatába is csempésztünk a nyájas, érzéki, kedves és könnyű cseresznyevirág aromájából. Finom és nőies esszenciái jótékonyan hatnak a közérzetünkre – mindezt a bárányfelhők könnyedségével, illetve a nyári esők friss illatával párosítottuk, hogy garantáltan mosolyt csaljanak az arcodra.

 

AROMA DIFFÚZOR, ILLATGYERTYA VAGY PÁLCÁS SZOBAILLATOSÍTÓ?

Mi mindegyiket szeretjük és szerintünk hangulattól, alkalomtól vagy épp helyiségtől függően szabadon variálhatóak. Találd meg nálunk a kedvencedet!

A pálcás szobaillatosítók a folyadékot elnyelő rattan rudaknak köszönhetően folyamatosan szívják magukba az üvegcsében található folyadékot, így biztosítva az állandó finom illatot az otthonodban.

Csodálatos illat és egy kis romantika? Az illatgyertyákkal mindkettő egyszerre teljesül! A meleg hatására felszabaduló finom aromák egy rövid ideig még azután is veled maradnak, miután már elfújtad a gyertyát.


A vízben oldódó illóolajokkal használható aroma diffúzor nem csak folyamatos és egyenletes illatot biztosít az üzemelés alatt, de a párakibocsátásnak köszönhetően szárazabb időszakokban különösen praktikus. A LED világítás színét pedig a hangulatodnak megfelelően változtathatod.

Ha az illóolajok híve vagy, de inkább gyertyafény mellett élveznéd az illatukat, akkor válassz aromalámpáink közül, melyek illatviaszokhoz és illóolajokhoz egyaránt ideálisak – ráadásul mutatósak is, így amikor épp nem használod, akkor dekorációként is megállják a helyüket.

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm