25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Otthon. Természetesen. Éljen a #naturalliving!


2024. 6. 25. | Anna

Otthon. Természetesen. Éljen a #naturalliving!


Merülj el a természetben! Ez a jelmondat írja le talán a leginkább a Natural Living trend lényegét, mely a természetes anyagok és színek harmóniáját hozza el az otthonodba. Ráadásul amellett, hogy a természetes otthon szemet gyönyörködtető, oldja a mindennapi stresszt, segít fókuszálni, békét és harmóniát teremt az otthonunkban. Ki ne vágyna minderre a rohanós városi hétköznapokban?


TERMÉSZETES SZÍNEK, NÖVÉNYEKKEL TARKÍTVA

Organikus alapanyagok, növények és földszínek – mindezek otthonos és barátságos légkört teremtenek, behozva a természetet az otthonodba és elmosva a határt a kinti és a benti világ között. A színpompás kiegészítők helyett a kevés tónus, a minél természetesebb és érintetlenebb megjelenés kerül előtérbe – és persze sok-sok zöld növény.

A növények ennek a trendnek az egyik alappillérei: legyen a nappalid a kert meghosszabbítása, vedd körbe a kedvenc olvasófoteled kisebb-nagyobb növényekkel, tegyél vágott virágokat a terített asztalra, lógass le néhány kaspót a plafonról. Míg minden másban a kevesebb néha több elvére törekszik ez a lakberendezési stílus, a növények számának csak a rendelkezésre álló tér és a kreativitásod szabhat határt.KÖZÉPPONTBAN A TERMÉSZETES ANYAGOK

A növények mellett a természetes anyagok adják az igazán harmonikus otthon másik alappillérét. A fa, a lenvászon, az üveg, a bambusz, a rattan és a kerámia mind kedvelt alapanyagok – a festett felületek helyett pedig sokkal inkább a natúr és fehér színek kerülnek előtérbe.

A fából készült kiegészítőknél a fa erezete és különleges felülete a lehető legtermészetesebb pompájában díszeleg, melynek köszönhetően minden egyes darab igazán egyedi és megismételhetetlen. Egyik fa sem olyan, mint a másik – akkor miért kéne a bútorainknak ugyanolyanoknak lennie?


A robusztus fa mellett a bambuszból és rattanból készült bútorok légies megjelenést kölcsönöznek a tereknek. Székek, kisasztalok, lámpabúrák természetes anyagból - párosítsd mindezt lenvászon textíliákkal és juta szőnyegekkel, az asztalt pedig terítsd meg kézzel készült kerámia étkészlettel a tökéletes összhangért!

 

DEKORÁCIÓ TERMÉSZETESEN

A természet a nagy terektől a legapróbb részletekig mindenhol harmóniát teremt. Hangsúlyozd a növények és a natúr alapanyagok szépségét égősorokkal és lámpásokkal.

Az élő növények mellett tovább színesítheted az otthonod szárított virágokkal, melyek szintén a természet csempészik be az otthonodba - ráadásul időjárástól és évszaktól függetlenül mindig feldobják a komódot vagy a terített asztalt egy kerámia vagy üveg vázában.

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm