25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Egy karácsony... Tele emlékezetes pillanatokkal


2024. 6. 19. | Anna

Egy karácsony... Tele emlékezetes pillanatokkal

 

’It’s all about love’

Együtt lenni. Együtt nevetni. Felidézni a közös emlékeket. Ücsörögni a karácsonyfa körül bejglit majszolgatva. A karácsony mindenkinél kicsit más, mindenki számára más emlékeket idéz meg, de egy mégis közös: ez az ünnep igazán a szeretetről és a közös pillanatokról szól.

A BUTLERS karácsonyi kollekciója ezekhez a felejthetetlen pillanatokhoz ad ragyogó alapot – a terített asztaltól a hangulatos fényeken át a karácsonyfát díszítő csillogó díszekig. És ahogy minden évben, úgy idén is a klasszikustól a modernig számos ünnepi hangulattal várunk Titeket, hogy biztosan mindenki megtalálja a stílusához illőt.

Kezdődjön hát az utazás a karácsony ragyogó birodalmába!

 


FRISS ÉS TERMÉSZETES: ZÖLD KARÁCSONY

Remény. Természet. Fenntarthatóság. Legyen szó akár finom zsályazöldről, akár mély és intenzív fenyőzöldről, ez a szín mindhárom jelentést magában hordozza.

Zöld Karácsony kollekciónkban minden e körül a frissítő szín körül forog, a zöld levelektől a hangulatos fényeket biztosító gyertyákig. A zöld természetességét fa és kerámia kiegészítőkkel, kézzel készített étkészlettel, fújt üveg vázákkal és sárgaréz dekorációkkal egészítettük ki az igazán ünnepi, mégis természetes és időtlen hangulatért.

 


TÚLÁRADÓ RAGYOGÁS: KARÁCSONY PARTY HANGULATBAN

 ,,Én mindig azt mondom, hogy egy fő társaság, kettő már tömeg, három pedig party.'' Andy Warhol tudta, hogy egy felejthetetlen és fergeteges buli nem feltétlenül a vendégek számától függ. Néha csak elég egy jó alkalom, ragyogó kiegészítők és a megfelelő emberek ahhoz, hogy egy szűk körű találkozó is csillogó ünnepi hangulatban telhessen.

Karácsonyi party kollekciónk pedig pont az ilyen alkalmakhoz ad szikrázóan csillogó alapot: a harsány színek, csillogó flitterek, extravagáns kiegészítők és az arany ragyogása mind a 60-as/70-es évek pörgő világát idézik. Te is szereted a túláradó ünnepi hangulatot? Akkor ez az összeállítás biztosan a kedvenced lesz!

 


IDŐTLEN ELEGANCIA: EZÜST KARÁCSONY

Hogy mi a legjobb a klasszikus karácsonyi díszekben? Hogy sosem mennek ki a divatból! Éveken át veled tartanak, újra és újra örömet okozva a karácsonyfa körül. Ezüst Karácsony kollekciónk régi hagyományokat eleveníti fel, megidézve az otthonodban az időtlen szépséget: hófehér asztalterítő, kristálypoharak, ezüstösen csillogó evőeszköz, gyöngyökkel díszített kiegészítők és fémesen ragyogó dekorációk. Ki tudna ellenállni egy ilyen ünnepi fogadtatásnak?

 


VARÁZSLATOS ÜNNEP: BRONZ KARÁCSONY

Arany, tömjén és mirha? Hozzánk a napkeleti bölcsek hangulatos karácsonyi díszekkel érkeznek, melyek matt arany és intenzív vörös tónusokban tündökölnek! Ezekből a gyönyörű ajándékokból készül az ünnepi asztal, melyet fahéj színű lenvászon textíliával terítünk le, a lakomát fekete cserépedényekben tálaljuk, az ünnepi hangulatról pedig a fém lámpásokban és mécsestartókban titokzatosan pislákoló gyertyafény és a keleti motívumokkal díszített dekorációk gondoskodnak. Igazi varázslatos ünnepi hangulat!

 


ÜNNEP A HEGYEKBEN: ALPESI KARÁCSONY

Alpesi karácsony kollekciónk az otthonodig hozza a havas hegycsúcsok hangulatát, megdobogtatva minden hegyimádó szívét.

Puha pamut szövetek, fából és rattanból készült dekoráció, rénszarvasok, tehenek, rusztikus világítás és egyedi étkészlet: mindezek garantálják az alpesi faház hangulatot egy kis modern glamourral ötvözve. Egy ilyen környezetben az ünnepi vacsora is majdnem olyan, mintha valóban 2000 méterrel a tengerszint felett ücsörögnétek!

 


AMERIKAI KARÁCSONY

Újra forog a BUTLERS körhintája és idén is számos színes karácsonyi finomsággal kecsegtet: piros bogyós koszorúk, klasszikus textíliák, kristálypoharak, mécsestartó házikók, hógömbök, táncoló mikulások, zenélő dekorációk és persze sok-sok szórakozás! Ebben a karácsonyi kollekcióban minden benne van, ami egy igazán jó hangulatú ünnepléshez kell - és talán egy kicsit több is. De ha valamikor, akkor karácsonykor azért igazán szabad túlzásba esni.

 
SKANDINÁV KARÁCSONY

Ünnepelj úgy, mint a skandinávok! Ragyogóan, mégis minimalista szemlélettel. Ne félj a fekete színtől és párosítsd bátran szürke tónusokkal, fémes árnyalatokkal és modern formákkal. És hogy mi teszi ezt a modern alapot meghitt ünnepi hangulatúvá? Natúr fa, fehér márvány, hívogatóan puha párnák és takarók, egyszerű karácsonyi dekoráció és szárított virágok. Kicsit más, mint a megszokott, de legalább annyira szép!

 
TÜNDÖKLŐ KARÁCSONY

Karácsonykor a csillogás mindig megengedett - de van, amikor a ’kevesebb néha több’ elvét követve visszafogott ragyogással és gondosan válogatott kiegészítőkkel érhetjük el a legszebb végeredményt!
Tündöklő Karácsony kollekciónk megalkotásakor éppen ezért semmit sem bíztunk a véletlenre: minden egyes tárgy, forma és szín épp olyan mértékben és épp oda került, ahová és ahogy megálmodtuk. A végeredmény pedig magáért beszél: modern, stílusos és nemes.

Még több inspirációra vágysz? Karácsonyi katalógusunkat IDE kattintva lapozhatod át, a karácsonyfadíszek, karácsonyi dekorációk és egyéb karácsonyi termékek közül pedig ITT válogathatsz.

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm