25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Bohém Elegancia


2024. 7. 22. | Anna

Bohém Elegancia


Spirituális, nőies, nomád, színes, energikus, részletgazdag, hippis, spontán, derűs, eklektikus, természetes, etno - a bohém stílust számtalan jelzővel illethetnénk még, de egy biztos: mindig más és mindig egyedi. Talán egyike azoknak a stílusoknak, amelyet leginkább a saját ízlésünk szerint alakíthatunk, valódi szabályok nélkül, szabadon.
Bohém otthon, a te stílusodra szabva


A geometrikustól a népies mintákig számtalan lehetőséget rejt magában a boho stílus a nappalitól a terített asztalon át a hálószobáig. Egy dolog azonban mindben közös: a természetes anyagok használata. A kenderből kézzel szőtt szőnyegek sokszor nem csak a lábunk alatt, hanem faliszőnyegként is visszaköszönnek, de a rattan, fa, lenvászon anyagok és kőedény étkészletek, vázák és kaspók is a bohém stílus természetességét sugározzák az otthonunk minden szegletében.

A természetesség mellett a szerethető zsúfoltság is a bohém a lakberendezés sajátja: a sok színes, rojtos párna a kanapén szinte elengedhetetlen, az anyagok, színek és minták keveredésének pedig csak a képzeletünk szabhat határt. 

Mindezt pedig egy kis kopottas elegancia vagy a kézzel készült tárgyaknak köszönhető egyedi jellemvonások még szerethetőbbé teszik.Bohém elegancia rózsaszín-fehér kivitelben


Ezeket a 'bohém alapokat' akár sok színnel, akár néhány vezér színnel is megvalósíthatjuk - ahogyan mi most a fehér-rózsaszín-halványszürke hármasával álmodtuk újra a 21. századi nő bohém otthonát. Ennek a színvilágnak különösen jól áll a szintén nőiességet sugárzó arany és rozéarany ragyogása és egy csipetnyi természetes és elegáns márvány, melynek nemessége megkoronázza az asztal körül töltött pillanatokat.

Ha pedig természetesség, akkor a zöld növények sem hiányozhatnak egy bohém enteriőrből, melynek a kaktuszok, pozsgások és nagy levelű növények állnak a legjobban, de a ma divatos szárított virágokkal is tovább színesíthetjük a tereket. A szárított pampafű, a mákvirág vagy a bogáncs ág csak néhány példa, melyek akár natúr, akár festett színben az asztal ékei lehetnek egy üveg vagy kerámia vázába állítva.Keverd kedvedre!

És ami talán a leginkább szerethetővé teszi ezt a stílust: számos irányzattal könnyedén keverhető. Ha vonzódunk a kopottas vidéki stílushoz, esetleg távol-keleti elemeket csempésznénk bele vagy inkább ellensúlyoznánk a színekkel, rojtokkal és mintákkal teli világot néhány indusztriális elemmel, akkor tegyük! Attól lesz egy bohém enteriőr igazán bohém és otthonos, ha annak színes és energikus világában megtaláljuk saját magunkat is.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm