25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Ringatózásra fel!


2024. 6. 15. | Anna

Ringatózásra fel!

Nyáron mindig kinyílik a világ, hosszabbak a nappalok, több a napsütés és bármennyire is szeretjük az otthonunk hívogató kényelmét, több időt töltünk a szabadban. Van, amikor aktív kikapcsolódásra vágyunk és van, amikor egy gondtalan ringatózás kapcsol ki a legjobban.

Bármi is legyen a te recepted a feltöltődésre, egy biztos, a lehetőségek száma ilyenkor végtelen: kirándulhatunk, telepakolhatjuk a piknik kosarat finomságokkal és akár egy egész napon át élvezhetjük a semmittevést a réten egy piknik takarón, strandolhatunk vagy csak kiülhetünk a teraszra egy jó könyv társaságában.

És szerencsére akkor sem kell feltétlenül messzire mennünk, ha nincs teraszunk vagy kertünk, hiszen elég csak néhány dolog a tökéletes kikapcsolódáshoz. Sándor Orsi megmutatja nektek, hogy milyen egyszerű!


„Akkor is lehet függőszéked, ha nincs kerted! A hónod alá kapod, és irány a természet! Csak egy jó könyv kell, két méter lánc és egy karabíner ;)”

 

A még kényelmesebb élményhez vigyél magaddal egy puha párnát, egy vékony takarót és a kedvenc frissítődet – de akár egy napelemes lámpa is jól jöhet, ha estébe nyúlóan élveznéd a természet társaságát!

Készen állsz? Akkor irány a legközelebbi park vagy erdő, akaszd fel a függőszéket és ringatózz, amíg csak a kedved tartja!

Fotók: Kovács Szilvia | Orsi további ötleteit megtaláljátok az Instagramon.

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm