25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Hello szabadtéri közös kalandok!


2024. 4. 23. | Anna

Hello szabadtéri közös kalandok!


Itt a tavasz, ami egyet jelent a napsütötte időszak kezdetével, amikor nem tudunk betelni a szabadban töltött közös pillanatokkal, legyen szó egy ráérős reggeliről az erkélyen, piknikről vagy kerti party-ról a barátokkal. Bármi is legyen a kedvenc időtöltésed, egy biztos: ilyenkor sokszor jobb kint, mint bent.

 

Plusz egy tér a mindennapokban – éljenek az erkélyek és a kertek!

Amellett, hogy a tavasz beköszöntével a terasz és a kert a hétvégi ráérős reggelik színtere, egy átlagos hétköznapot is fel tud dobni egy vacsora a szabadban. Állítsd fel a napernyőt, hajtsd ki a kerti székeket és az asztalt és teríts meg, akárcsak egy étteremben! Könnyed lenvászon textília, kézzel készült kerámia tányérok, tengerifű alátétek és ragyogó üvegpoharak a frissítőknek – minden együtt egy igazi napsütötte lakomához!

 

 Irány piknikezni!

A tavasszal együtt beindul a piknik szezon is - legyen szó akár egy romantikus piknikről kettesben a nagy Ő-vel vagy egy több fős szabadtéri pihenésről a családdal vagy barátokkal, ez az egyik legjobb szabadtéri időtöltés!
Kapd fel a pikniktakarót, pakold tele a hűtőtáskát és a piknikkosarat gyümölcsökkel, frissítőkkel és szendvicsekkel, ha pedig az árnyékot jobban kedveled, mint a napsütést, egy napernyőt is magaddal vihetsz.


 


Ha leszáll az éj...

Ugyan a tavaszi esték sokszor még hűvösek, a naplementét már sokszor élvezhetjük ilyenkor is az erkélyen ücsörögve egy-egy pohár bor vagy koktél kíséretében. És ne feledjétek, hamarosan még melegebbre fordul az idő, így sosem lehet túl korán beszerezni a nyári kerti party-k kellékeit! ;) 

 

 

A teraszos esték során lámpások, gyertyák, égősorok, puha párnák és kényelmes kerti bútorok gondoskodnak róla, hogy akár egy pici erkélyen is önfeledten élvezhesd az év legjobb időszakát!

 


Ha pedig áthívnátok a barátokat is, akkor indulhat a tavasz köszöntő koktél party! Egy koktél shaker, stílusos koktélpoharak, pohárjelölők és a kedvenc koktélotok hozzávalói kellenek csak - már csak az a kérdés, ki keveri a legfinomabb koktélokat! ;)

Még több inspirációért és az idei tavaszi-nyári trendekért lapozz bele katalógusunkba: https://www.butlers.hu/oldalak/tavaszi-nyari-katalogus-2024

 

 

Oszd meg másokkal!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm