25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Butlers hűségkártya

 

Egy kártya - tele kedvezménnyel!

Vásárolj nálunk és élvezd a hűségkártyával járó kedvezményeket!

A BUTLERS törzsvásárlói programja bárki számára elérhető egy regisztrációt követően. Miután regisztráltál a programba, eljuttatjuk hozzád BUTLERS Hűségkártyádat. Innentől kezdve minden egyes vásárlásodat rögzítjük a kártyádon. Minél többet vásárolsz, annál több kedvezményre leszel jogosult, mely sosem évül el.

A kedvezmény mértéke az alábbiak szerint alakul:

50 000 forint összköltés felett                   3% kedvezmény

150 000 forint összköltés felett                 6% kedvezmény

300 000 forint összköltés felett                10% kedvezmény  

A felsorolt kedvezmények igénybevételének feltétele, hogy regisztrált törzsvásárlónk legyél, s vásárlásaid alkalmával magaddal hozd Hűségkártyádat is, webáruházunkban pedig élő regisztrációval rendelkezz, s Hűségkártyád legyen a regisztrációdhoz csatolva.

Ha szeretnél regisztrálni a törzsvásárlói programba, kérd a regisztrációs űrlapot üzleteinkben a kasszánál, vagy webáruházunk kapcsolódó felületén online is kitöltheted. Amennyiben online regisztrálsz a programba, Hűségkártyádat postán juttatjuk el hozzád.

Csak a hiánytalanul kitöltött regisztrációs lapok leadása után 24 órával válik érvényessé Hűségkártyád, azonban a kártya kiváltásakor, első alkalommal már jóváírjuk vásárlásod után kapott pontjaidat. Webáruházunkban kártyaigénylésedet követően minden rendelésed értéke rögzítésre kerül mindaddig, míg meg nem kapod kártyádat, így ezen vásárlásaid is beleszámítanak az összköltésedbe. 

Aláírásoddal vagy az online regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat eltároljuk és a program keretein belül felhasználjuk. Adataid módosítását üzleteinkben vagy a webshop@butlers.hu email címre írt levelében kezdeményezheted.

Az elveszett/ellopott kártyákért felelősséget nem vállalunk, de azonosítás után letiltásukra lehetőség van. Ebben az esetben új kártyát bocsátunk ki, amelyre felírjuk a letiltáskori állapotot, míg a korábbi Hűségkártyán szereplő adatokat töröljük. Amennyiben Hűségkártyád elveszett, kérjük fordulj hozzánk bizalommal a webshop@butlers.hu email címen.

A Hűségkártya használata a webáruházban

Ha van már meglévő Hűségkártyád:

Regisztrálj a butlers.hu webáruházban és rögtön csatolhatod is meglévő kártyádat a fiókodhoz.

Eddig gyűjtött vásárlási összértéked innentől kezdve a webshopban is megjelenik, és ugyanúgy jogosult leszel a százalékos kedvezményekre. További webes vásárlásokkal tovább gyűlik vásárlási összértéked, és idővel magasabb kedvezményszintre leszel jogosult.

A webshop regisztráció és a meglévő kártya összekapcsolása után rendszerünk megjegyzi kártyád adatait, s ezután már minden vásárlásod kedvezményes lesz, nincs további tennivalód.

Ha új kártyát igényelsz:

Regisztrálj a butlers.hu webáruházban és rögtön igényelheted is kártyádat a regisztráció közben.

Ezután kollégáink hamarosan egy új kártyát csatolnak webshop regisztrációd mellé. Ennek megtörténtéről egy értesítő e-mailt fogsz kapni. Az új kártya aktiválásáig minden leadott rendelésedet rögzíti rendszerünk, így az összköltésedet nyomon tudjuk követni. A kártya aktiválásával egyidőben pedig jogosulttá válsz az összköltésednek megfelelő százalékos kedvezményekre.

Új kártyádat aktiválás után postán juttatjuk el hozzád. 

A webshop regisztráció és a meglévő kártya összekapcsolása után rendszerünk megjegyzi kártyád adatait, nincs további tennivalód.

Az üzletekben és a webáruházban gyűjtött pontok egyaránt rögzítésre kerülnek kártyádon, így a kedvezményeket bármely felületünkön igénybe tudod venni.

Gyakori kérdések a BUTLERS törzsvásárlói programjáról 

Ki jogosult BUTLERS Hűségkártya kiváltására?

Bárki beléphet a törzsvásárlóink körébe és kártyatulajdonossá válhat, ha regisztrál programunkba.

Hol lehet regisztrálni a törzsvásárlói programba?

Az összes magyarországi BUTLERS üzletben és a webáruházunkban is. Kártyádat online regisztráció esetén postán küldjük el neked.

Hol és mikor érvényes a Hűségkártya?

Az összes magyarországi BUTLERS üzletben és a www.butlers.hu webáruházban használható a Hűségkártya. Csak a hiánytalanul kitöltött regisztrációs lapok leadása után 24 órával válik érvényessé Hűségkártya, azonban a kártya kiváltásakor, első alkalommal már rögzítjük a vásárlási értéket a kártyán. Online regisztráció esetén, a kártya postázás előtti aktiválásáig szintén rögzítésre kerülnek a vásárlások, így a vásárlási összérték nyomonkövetése biztosított.

Meddig érvényes a Hűségkártya?

A Hűségkártyák nem veszítik el érvényességüket, hacsak a kártya tulajdonosa nem kezdeményezi adatainak törlését adatbázisunkból. Ebben az esetben a Hűségkártya is érvénytelenné válik. 

Mi a teendő, ha elveszik vagy megsérül a kártya?

Ilyen esetben a BUTLERS elérhetőségein felveheted velünk a kapcsolatot, s letiltjuk kártyádat, mely helyett egy új kártyát adunk adataiddal és vásárlásaid összértékével feltöltve.

Mi a teendő, ha megváltoznak a regisztráció során megadott adatok?

Adatmódosítási szándékodat üzleteinkben vagy a webshop@butlers.hu email címen jelezheted, ahol megadva új adataidat, módosítjuk a regisztrációdhoz korában megadott információkat.

Biztonságban vannak a megadott adataim?

Adataidat biztonságosan őrizzük és kizárólag a program keretein belül használjuk fel. A Hűségkártyák semmilyen adatot nem tárolnak rólad, így azok elvesztés esetén sem kerülnek illetéktelenek kezébe. 

A hűségprogrammal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót ide kattintva tudod elolvasni.

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm