25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

ALL NATURE

kender szőnyeg natúr színű, rojtokkal 140 x 70cm
14 900 Ft
Cikkszám: 10224063
További színek:

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Legyen az otthonod skandináv stílusú, bohém vagy francia vidéki hangulatot idéző, az ALL NATURE kenderszőnyegek bárhol megállják a helyüket! Minden egyes darab kézzel készített, így biztosan nem lesz még egy pontosan ugyanolyan, mint a tiéd! Többféle variációban elérhető. Többféle variációban elérhető.

Részletes információk

Anyag: 100% szőtt kender

Méret: Hosszúság 140 x Szélesség 70 cm

További információ:

A kender tartós, antisztatikus és könnyen karbantartható anyag. Mindegyik szőnyeg egyedi, kézzel készített, így színben és kialakításban előfordulhatnak eltérések. A szőnyeget feltekerve szállítjuk, így kicsomagolás után egy kis időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon a padlóhoz. A csúszás elkerülése érdekében ajánlott szőnyeg alátét használata. A nedvességgel való érintkezést ajánlott elkerülni, mert foltok alakulhatnak ki.
Alkalmas allergiások számára is. Padlófűtésre alkalmas.

Nem mosható. Nem vasalható, Szárítógépben nem szárítható. Nem fehéríthetó. Triklóretilénen kívül bármely oldószerrel vegytisztítható.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm