25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

SCENTS OF HOME

illatgyertya, Mille Fleur
4 990 Ft
Cikkszám: 10227899
További színek:

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Miért ruházta fel az anyatermészet az embereket milliónyi szagsejt-receptorral? Többek között azért, hogy érzékien megízlelhessük a SCENTS OF HOME illatgyertyák harmonikus aromáit. Az elegáns, parafa fedelű kerámia nem csak stílusosan mutat a lakás bármely pontján, de belsejében illatos gyertyát is rejt. Szójaviaszból készült, pálmaolaj mentes. Többféle színben és illatban elérhető.

Részletes információk

Szín: kék

Méret: Ø 9,3 cm, magassága 10 cm

Anyag: gyertya: 95% szójaviasz és 5% illatanyag,kerámia, parafa

illatosított gyertya Alfa-hexil-fahéjaldehidet, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-ont, benzil-szalicilátot, 3 7-dimetiloktán-3-ol. Allergiás reakciókat okozhat.

Kerzenhinweise: Achtung Kerzenhinweise: Eine brennende kerze nicht bewegen Kerzenhinweise: Immer die flamme ersticken nicht ausblasen Kerzenhinweise: Immer einen kerzenhalter benutzen Kerzenhinweise: Kerzen nicht in zugluft stellen Kerzenhinweise: Nie eine fluessigkeit zum loeschen verwenden Kerzenhinweise: Die kerze von kindern und haustieren fernhalten Kerzenhinweise: Die kerze nie unbeaufsichtigt lassen Kerzenhinweise: Brennende kerzen muessen mindestens 4-10 cm auseinanderstehen Kerzenhinweise: Die kerze nie in der naehe leicht brennbarer gegenstaende (wie zum beispiel gardinen) brennen lassen

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm