25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Őszi virágkoszorú


2024. 5. 23. | Orsi

Őszi virágkoszorú


Te is szereted a természetes és maradandó dekorációt? A FLOWER MARKET szárított virágaival egész évben élvezheted a természet színeit és szépségét az otthonodban. És ugyan vázában is szépen mutatnak, ha valami egyedibb megoldásra vágysz, készíthetsz belőlük kopogtatót vagy asztaldíszt.

Én most a nyár színeit gyűjtöttem egy koszorúba, amit pár lépésben te is elkészíthetsz. Nem kell hozzá más, csak egy koszorú alap, ragasztópisztoly és a kedvenc szárított virágaid.


A koszorút képzeletben nyolc részre osztottam, és az azonos színeket egymással szemben tettem fel, hogy szimmetrikus legyen, és egy körforgást jelképezzen.

A virágokat és a terméseket most nem a hagyományos módon mixeltem, hanem kis csoportokban ragasztottam fel őket egy ragasztópisztoly segítségével.

A szárított levendulát kis csokrokba kötöttem és így ragasztottam fel.A búzakalászt és a bogyókat egyesével rögzítettem.Ha tetszett az ötlet, akkor nincs más hátra, mint válaszd ki a BUTLERS webshopjában vagy üzleteiben a kedvenc szárított virágaid!

További kreatív ötletekért pedig kattints ide: @sandor_orsi

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm