25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

BRIGHT LIGHTS

égősor fém gömbök LED, 10 égővel USB csatlakozóval
3 990 Ft
Cikkszám: 10225639

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Mikor a nappalok már szürkés pompájukban díszelegnek, és hamarabb érkeznek az esték mindenki szeretne fényt csempészni otthonába. Ezért a BUTLERS összeállított egy válogatást a téli fényekből, melyek között mindenki megtalálja a hozzáillőt. Válaszd a 10 meleg fehér fényű fémgolyó izzót és élvezd a szikrázó fényeket. Csak beltéri használatra alkalmas. Több változatban elérhető.

Részletes információk

10db LED izzóval ellátott égősor (3 V 0,36 W)

Méret: égősort teljes hossza: 90 cm, távolság az izzók között: 5 cm

Áramellátás: 2db AA 1,5V-os elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Anyag: fém, műanyag, réz

Volt/Watt USB Kábel: 5V 0.4W

USB kábellel

Volt/Watt - Elemtartó tok: 4.5V 0.3W

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Batterie und USB-Funktion Schutzklasse III Innen-Bereich IP 20

 

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm