25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT
-50%

JINGLE LIGHTS

égősor gyöngyökkel, 40 égős USB kábellel
Eredeti ár: 5 990 Ft 2 995 Ft
Cikkszám: 10225414

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

A JINGLE LIGHTS égősor csillogó gyöngyei különösen ragyogó élvezetté varázsolják az ünnepi készülődést. Ugyanolyan egyéni, mint Te és az ötleteid: ha kreatív fénypontokat keresel, a BUTLERS égősorai között biztosan megtalálod a kedvenceidet. A különböző meleg fehér fényű modellek beltéri használatra alkalmasak és elemmel működnek.

Részletes információk

Anyag: műanyag, réz, PVC

Méret: Teljes hossz 225 cm, Megvilágított rész hossza 195 cm, kábel hossz: 30 cm, távolság a fények között 5 cm

Időzítő funkció: Van

USB kábel: Van

Volt/Watt USB Kabel: 5V, 0.4W

Volt/Watt - elemtartó: 4.5V, 0.3W

Áramellátás: 3 db AA 1,5V-os elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

További információ: 40 darab meleg, fehér LED izzóval ellátott égősor (4,5 V 0,48 W)

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Felhasználási terület: Beltér

Védelmi osztály: III.

Ez a termék megfelel az érvényes európai irányelveknek.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm