25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

SOLANA

napelemes lámpás, fehér-arany 24cm
6 990 Ft
Cikkszám: 10222143
További színek:
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 9 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

A dekorációk új királynője, a napelemmel működő SOLANA fém lámpás ragyogó órákat ígér akár kint, akár bent töltöd a nyári estéket. Csak helyezd nap közben napsütötte helyre, este pedig élvezd a nap energiáját! Többféle színben elérhető.

Részletes információk

Anyag: Műanyag, Vas

Méret: Ø 13 cm, Magasság 23,5 cm

Kiegészítő információ: Napelemmel. Külső és belső használatra.

Használat: Kültéri IP 44

Világítás típusa: Integrált LED

Volt: 1,2 V

Védelmi osztály: III

Időjárásálló. Napelemmel.

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

Az EU WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladékai) irányelvének megfelelően ezt a terméket nem szabad válogatatlan hulladékként kezelni. Az elektronikus termékek ártalmatlanításával vagy újrahasznosításával foglalkozó helyi létesítménybe kell vinni.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm