25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

HOME & SOUL

szobaillatosító No. 3, Velvet Dreams 250 ml
8 990 Ft
Cikkszám: 10223724
További színek:
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 1-3 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 8 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Megújult külsővel visszatértek a kedvenc HOME AND SOUL szobaillatosítóink! Elég egy sóhajtás és végre fellélegezhetsz: A Velvet Dreams fantázianevet viselő szobaillatosító remekül egyesíti a levendula, a frissítő fodormenta és további fűszerek nyugtató hatását. A HOME AND SOUL termékcsalád illatkompozícióit a francia parfümvárosban, Grasse-ban állították össze a legnagyobb gonddal és hozzáértéssel. Függetlenül attól, hogy a parfümös üvegből áradó fuvallatot vagy a gyertyák kellemes, érzéki illatát részesíted előnyben, kínálatunkban biztosan megtalálod az egyéniségednek leginkább megfelelő darabot, az orrban található közel harmincmillió szaglósejt mindegyikének kínálva így harmonikus élvezetet.

Részletes információk

Űrtartalom: 250 ml

Anyag: üveg, rattan

FIGYELEM!: Tűzveszélyes folyadék. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra.

Tartalmaz linalolt, benzil-szalicilátot, hexil-szalicilátot, (2E) - 2- (fenil-metilidén) -oktanált, 2- (4-terc-butil-benzil) -propionaldehidet.

A tartalmat / tartályt a helyi / regionális / nemzeti előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Allergiás reakciót válthat ki.

A gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm