20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Vásárlástól való elállás, csere

 

Amennyiben rendelésedet véletlenül, vagy hibásan adtad le, a webshop@butlers.hu e-mail címen vagy az oldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén még kiküldés előtt minden következmény nélkül lemondhatod.

A csomagod átvétele után is lehetőséged van a vásárlástól elállni, illetve, ha a termék nem megfelelő, a termék kicserélését is kezdeményezheted. A BUTLERS 30 napot biztosít arra, hogy a vásárlástól elállj. Boltban történő vásárlásnál 3 napon belül visszaadjuk a visszahozott termékek vételárát, 3 napon túl pedig a termékek értékét azonnal levásárolhatod, vagy egy 1 évig érvényes ajándékkártyát adunk cserébe.

Elállás

A megrendelés során mint vevő, élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A rendeléstől való elállás feltételei:
Az áru átvételét követő 30 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, amennyiben a terméket eredeti, sértetlen állapotban, hiánytalanul és hibátlanul visszaküldöd nekünk. Kérjük, hogy elállási szándékodról tájékoztass minket a webshop@butlers.hu email címen keresztül, hogy az ügyintézés gyorsabban menjen.

Elállás vagy csere esetén kérünk, hogy az alábbi nyomtatványt nyomtasd ki és küldd el nekünk az alábbi címre:

BUTLERS - MOM PARK
1123 Budapest, Alkotás út 53.

Nyomtatvány letöltése itt

Mint vevő, viseled az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (azaz a visszaküldés postaköltségét).
A postán keresztül visszaküldött árut ellenőrizzük és az ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 10 banki napon belül átutaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.

Üzleteink ideiglenesen zárva vannak, így személyesen nem tudod visszahozni a termékeket, határozatlan ideig kizárólag postai visszaküldésre van lehetőség.  

Csere

Ha a megrendelt termék nem megfelelő, a kézbesítéstől számított 30 naptári napon belül kezdeményezheted a termék cseréjét.

Elállás vagy csere esetén kérünk, hogy az alábbi nyomtatványt nyomtasd ki és küldd el nekünk az alábbi címre:

BUTLERS - MOM PARK

1123 Budapest, Alkotás út 53.

Nyomtatvány letöltése itt

Termék cseréje esetén a visszáru-nyomtatvány alján lévő táblázatba írd be a cserébe kért termék nevét, méretét és színét. Kérünk, hogy az eredeti számlát mindig küldd vissza a kicserélni kívánt áruval együtt. Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége a Vásárlót terheli. Első csere esetén a cseretermék kiszállításának költségét átvállaljuk, tehát ingyenesen kerül kiszállításra. Újabb csere esetén a szállítási költség már Téged terhel.

Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor cseretermék nem áll rendelkezésre, úgy a termék vételárát 10 banki napon belül átutaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.
Kérjük a terméket használatlanul, lehetőleg sérülésmentes csomagolásban küldd vissza.

Üzleteink ideiglenesen zárva vannak, így személyesen nem tudod visszahozni a cserélni kívánt termékeket, határozatlan ideig kizárólag postai visszaküldésre van lehetőség.  

Sérülten érkezett termékek

Minden csomag összeállításakor kiemelt figyelmet fordítunk a termékek védelmére, ennek megfelelően a lehető legbiztosabban látjuk el dobozainkat sérülésvédő csomagolóanyagokkal.

Ha ennek ellenére mégis sérülten érkeznek meg hozzád a termékek, kérjük jelezd felénk a problémát a webshop@butlers.hu email címen!

Amire szükségünk van a gyors megoldáshoz: rendelésszám, a sérült vagy törött termékek megnevezése és darabszáma, és fotók a sérült termékekről. Sérülés esetén a csomagot (a csomagolást eredeti állapotban és a terméket is ) őrizzd meg és a bejelentést azonnal tedd meg. A futársszolgálat a törés körülményeit kivizsgálhatja, így a sérülésről és a csomagolásról készült képek segítik a munkát, de a teljes kivizsgáláshoz szükségünk lehet kárszemlére is. A bejelentést az átvételt követő három munkanapon belül kell megtenned, ha az átvételnél nem készült kárjegyzőkönyv.

Minden sérüléssel kapcsolatos panaszt a lehető leggyorsabban kezelünk, és a sérült termékeket díjmentesen újra elküldjük számodra. Amennyiben időközben a termékből esetleg elfogyott a készlet, a sérült termék árát visszautaljuk.

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm