Csere és visszaküldés


 

Amennyiben rendelésedet véletlenül, vagy hibásan adta le, a webshop@butlers.hu e-mail címen vagy a oldalon feltüntett elérhetőségek egyikén még kiküldés előtt minden következmény nélkül lemondhatja.

 

A vásárlástól módjában áll átvétel után is elállni, illetve ha a termék nem megfelelő, a termék kicserélését is kezdeményezheti.

 

Csere

Ha a megrendelt termék nem megfelelő, a kézbesítéstől számított 30 banki napon belül kezdeményezheti a termék cseréjét.

Termék cseréje esetén a visszáru-levél alján lévő táblázatba írja be a cserébe kért termék nevét, méretét és színét. Kérjük, hogy az eredeti számlát mindig küldje vissza a kicserélni kívánt áruval együtt. Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége a Vásárlót, vagyis Önt terheli. Első csere esetén a cseretermék kiszállításának költségét átvállaljuk, tehát ingyenesen kerül kiszállításra. Újabb csere esetén a szállítási költség már Önt terheli.

Nyomtatvány letöltése itt

Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor cseretermék nem áll rendelkezésre, úgy a termék vételárát 10 banki napon belül átutaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.

Kérjük a terméket használatlanul, lehetőleg sérülésmentes csomagolásban küldje vissza.

Amennyiben a termékeket személyesen szeretné cserélni, arra KIZÁRÓLAG a MOM PARK-ban lévő üzletünkben van lehetőség, hétfőtől-péntekig 10-16 óráig.

 

Elállás

A megrendelés során mint vevő, élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A rendeléstől való elállás feltételei:

  • Mint vevő, a vásárlástól az áru átvételét követő 30 banki napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a terméket továbbértékesíthető formában, hiánytalanul és hibátlanul visszaküldi Nekünk.
  • Elállás vagy csere esetén kérjük, a mellékelt nyomtatványt nyomtassa ki és küldje el nekünk a nyomtatványon megjelölt címre.
  • Nyomtatvány letöltése itt


     
  • Mint vevő, viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (azaz a visszaküldés postaköltségét).
  • A postán keresztül visszaküldött árut ellenőrizzük és ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 5 banki napon belül átutaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.