20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

AWEN

pálcás illatosító, Limerick 100ml
8 990 Ft
Cikkszám: 99994257
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-7 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 1 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

Frissítően citrusos, fehér teás menta bomba! Citrusos jegyekkel indít, majd a fehér tea levelek és a menta bontakozik ki, később pedig a jázmin, rózsa és egy kis ámbrás jegyek bűvölnek el minket. Amennyire citrusos jegyekkel indít maga a kompozíció, annyira bohókás is egyben. Frissít és megbabonáz. Ki szeretné ezzel az illattal felpezsdíteni a munkában eltöltött perceket?

Részletes információk

Űrtartalom: 100 ml

Használati utasítás:
Csavard le és távolítsd el a kupakot, ujjad segítségével távolítsd el a kupak tetejében található védő korongot. Csavard vissza a kupakot az illatanyagot tartalmazó üveg tetejére. Állítsd bele a pálcikákat az illatanyagot tartalmazó üvegbe, majd terítsd szét őket. A pálcikák kanócként szívják fel az illatanyagot és juttatják a levegőbe. Győződj meg róla, hogy a termék stabil felszínen áll, így megelőzheted a folyadék kiömlését. Ne helyezd lakkozott, festett vagy műanyag felületre. Amennyiben a termék kifolyt, azonnal töröld fel. Biztonsági okokból tartsd meg a csomagolást.

Illatjegyek:
Fejillat: Citromhéj, Menta
Szívillat: Jázmin, Fehér Tea, Rózsa
Alapillat: Ámbra, Fás

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm