25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

MARBLE

márvány gyertyatartó 7,5cm
2 490 Ft
Cikkszám: 10226336

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

A fehér márvány előkelő és divatos, éppen ezért garantáltan azonnal beleszeretsz majd a MARBLE termékcsalád legújabb tagjába is, ebbe a márvány gyertyatartóba arany díszítéssel, mely eleganciát csempész a terített asztalra. Még egy méretben elérhető. Jól kombinálható a termékcsalád egyéb tagjaival.

Részletes információk

Méret: Ø 4 cm, Magasság 7,5 cm

Anyag: Márvány

Kerzenhinweise: Achtung Kerzenhinweise: Eine brennende kerze nicht bewegen Kerzenhinweise: Kerzen nicht in zugluft stellen Kerzenhinweise: Die kerze von kindern und haustieren fernhalten Kerzenhinweise: Brennende kerzen muessen mindestens 4-10 cm auseinanderstehen Kerzenhinweise: Die kerze nie in der naehe leicht brennbarer gegenstaende (wie zum beispiel gardinen) brennen lassen Kerzenhinweise: Die kerze nie unbeaufsichtigt lassen Kerzenhinweise: Kerzen senkrecht aufstellen Kerzenhinweise: Den docht vor dem anzuenden auf eine laenge von etwa 1 cm kuerzen Kerzenhinweise: Immer einen kerzenhalter benutzen

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm