25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

HOME & SOUL

szójaviasz illatgyertya No. 7, Cherry Blossom 250ml
4 990 Ft
Cikkszám: 10225885
További színek:
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-4 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 5 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

A tavaszi virágzó cseresznyefák illata egy üvegcsébe zárva - megérkezett a HOME and SOUL termékcsalád legújabb illata! A HOME and SOUL termékcsalád illatkompozícióit a francia parfümvárosban, Grasse-ban állították össze a legnagyobb gonddal és hozzáértéssel. Függetlenül attól, hogy a parfümös üvegből áradó fuvallatot vagy a gyertyák kellemes, érzéki illatát részesíted előnyben, kínálatunkban biztosan megtalálod az egyéniségednek leginkább megfelelő darabot, az orrban található közel harmincmillió szaglósejt mindegyikének kínálva így harmonikus élvezetet.

Részletes információk

Anyag: FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfa, szójaviasz, paraffin, üveg

Méret: Ø 8 cm, Magasság 9 cm

Égési idő: 35 óra

achtung.jpg eine_brennende_kerze_nicht_bewegen.jpg immer_die_flamme_ersticken_nicht_ausblasen.jpg immer_ein_kerzenhalter_benutzen.jpg kerze_abstand.jpg kerze_fern_von_kindern_tieren.jpg kerze_naehe_brennbare_gegenstaende.jpg kerze_nie_unbeaufsichtig.jpg kerzen_nicht_in_zugluft_stellen.jpg nie_eine_fluessigkeit_zum_loeschen_verwenden.jpg

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm