Fizetési módok


 

FoxPost Csomagponton való átvétel esetén bankkártyás előre fizetéssel vagy bankkártyás utánvéttel.

Házhozszállítás esetén utánvéttel (készpénzzel), bankkártyás előre fizetéssel, átutalásos fizetéssel.

 

MIRE FIGYELJ FIZETÉSKOR?

Bankkártyával történő fizetés esetén:

  • A Butlers.hu webshop kártyás fizetési szolgáltatását a GlobalPay online fizetési megoldása szolgálja ki.
  • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés díjmentes.
  • Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.
  • A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni. Ezt a kódot ugyanolyan gondossággal kezeld, mint a PIN kódot!
  • Bankkártyád adatait semmilyen szerveren nem őrizzük, s nincs hozzáférésünk kártyaadataidhoz, nem tudunk utólag újabb tranzakciókat indítani a Te kártyaadataiddal, így ezt minden esetben Neked kell megtenned, ha ismét vásárolnál nálunk.
  • Ugyanakkor hozzáférünk az adott napi tranzakciók listájához, ahol ellenőrizni tudjuk, hogy sikeres volt-e a fizetés. Ezen a felületen a kártyád első 6 és utolsó 4 karakterét látjuk, ill. a kártya lejárati dátumát. A biztonsági kódot, a teljes kártyaszámot és a te nevedet nem tudjuk elérni, így nem tudunk visszaélni adataiddal.

Átutalásos fizetés esetén:

Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, rendelésed feldolgozásakor először egy Díjbekérőt fogunk neked küldeni, melyen az átutaláshoz szükséges valamennyi adatot feltüntetjük. Az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Így előre utalás esetén a rendelés teljesítésének ideje a jóváírási folyamat miatt 1-2 nappal megnövekszik.

 

Amennyiben valamilyen oknál fogva elállnál utólag a már kifizetett megrendeléstől, rendszerünkön keresztül kezdeményezhetjük a részünkre átutalt összeg visszautalását. Ilyenkor általában azonnal visszaérkezik a korábban kifizetett összeg a számládra.

Kollégáink folyamatosan figyelemmel kísérik az online fizetési tranzakciókat, s amennyiben valamilyen hibát tapasztalnak, igyekeznek azt minél hamarabb orvosolni.

Abban az esetben, ha nem tudjuk teljes egészében teljesíteni az előre kifizetett rendelést, a nem szállított árukra átutalt összeget azonnal visszautaljuk a számládra.