20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Fizetési módok

 

FoxPost Csomagponton való átvétel esetén bankkártyás előre fizetéssel vagy bankkártyás utánvéttel.

Házhozszállítás esetén utánvéttel (készpénzzel), bankkártyás előre fizetéssel, átutalásos fizetéssel.

 

MIRE FIGYELJ FIZETÉSKOR?

Bankkártyával történő fizetés esetén:

  • A Butlers.hu webshop kártyás fizetési szolgáltatását a GlobalPay online fizetési megoldása szolgálja ki.
  • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés díjmentes.
  • Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.
  • A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni. Ezt a kódot ugyanolyan gondossággal kezeld, mint a PIN kódot!
  • Bankkártyád adatait semmilyen szerveren nem őrizzük, s nincs hozzáférésünk kártyaadataidhoz, nem tudunk utólag újabb tranzakciókat indítani a Te kártyaadataiddal, így ezt minden esetben Neked kell megtenned, ha ismét vásárolnál nálunk.
  • Ugyanakkor hozzáférünk az adott napi tranzakciók listájához, ahol ellenőrizni tudjuk, hogy sikeres volt-e a fizetés. Ezen a felületen a kártyád első 6 és utolsó 4 karakterét látjuk, ill. a kártya lejárati dátumát. A biztonsági kódot, a teljes kártyaszámot és a te nevedet nem tudjuk elérni, így nem tudunk visszaélni adataiddal.

 

Átutalásos fizetés esetén:

Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, rendelésed feldolgozásakor először egy Díjbekérőt fogunk neked küldeni, melyen az átutaláshoz szükséges valamennyi adatot feltüntetjük. Az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Így előre utalás esetén a rendelés teljesítésének ideje a jóváírási folyamat miatt 1-2 nappal megnövekszik.

 

Amennyiben valamilyen oknál fogva elállnál utólag a már kifizetett megrendeléstől, rendszerünkön keresztül kezdeményezhetjük a részünkre átutalt összeg visszautalását. Ilyenkor általában azonnal visszaérkezik a korábban kifizetett összeg a számládra.

Kollégáink folyamatosan figyelemmel kísérik az online fizetési tranzakciókat, s amennyiben valamilyen hibát tapasztalnak, igyekeznek azt minél hamarabb orvosolni.

Abban az esetben, ha nem tudjuk teljes egészében teljesíteni az előre kifizetett rendelést, a nem szállított árukra átutalt összeget azonnal visszautaljuk a számládra.

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm