Közösség


Már nem csak üzleteinkben találkozhatunk!

Ha esetleg nincsen ideje benézni üzleteinkbe, vagy csak szeretné megosztani velünk tapasztaltait vagy véleményét, látogasson el különböző közösségi oldalainkra. A BUTLERS már képviselteti magát a legfontosabb közösségi oldalakon, hogy mindenki a lehető leggyorsabban jusson hozzá a termékeinkhez kapcsolódó tudnivalkóhoz, átélhesse az üzleteink légkörét, vagy egészen egyszerűen csak beszédbe elegyedjen velünk.

 

BUTLERS Facebook

Legyen rajongónk a Facebook-on, ahol érdekes információkat tudhat meg legújabb termékeinkről! Természetesen bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk is, és a lehető legnagyobb örömmel fogadunk fotókat, melyek bemutatják, hogy ki hogyan használja termékeinket!

 

Ez még azonban nem minden: termékeinket azonnal megoszthatja kedvenc közösségi oldalain, a termékoldalakon elhelyezett gombok segítségévél, vagy használhatja lokálisan a Facebook Like-funkcióját is.

Reméljük hamarosan Önt is rajongóink között üdvözölhetjük!

Bármilyen észrevételt, véleményt vagy kérdést a közösségi médiához kapcsolódóan szívesen fogadunk a kozosseg(kukac)butlers.hu e-mail címen!

 

BUTLERS Instagram

Kövessen minket INSTAGRAM-on is, ahol rengeteg különleges fotót, ötletet, hangulatot talál tőlünk és másoktól egyaránt. Legyen része Ön is közösségünknek.

 

 

BUTLERS Pinterest

Csatlakozzon követőink közé a PINTEREST oldalon is, ahol számos ötlettel, terítéssel, dekorációval igyekszünk átadni az igazi BUTLERS érzést követőinknek. Itt külön az ünnepnapokhoz is megtalálja ötlet-csokrunkat.

 

 

 

 

Kérje hírlevelünket újdonságainkról és akcióinkról!
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Élje át a BUTLERS-élményt otthonról is!

KÖSZÖNJÜK REGISZTRÁCIÓJÁT!
Hamarosan küldjük első BUTLERS-hírlevelét!Éljen a közösség!
Irány a BUTLERS Facebook oldala is!