Butlers Hűségkártya


 

Törzsvásárlói programunk bemutatása

 

Kedves Vásárlónk!

 

A BUTLERS magyarországi jelenléte egy különleges sikertörténet, mely azonban nem lenne lehetséges vásárlóink hűsége és támogatása nélkül! Úgy gondoljuk, eljött az ideje annak is, hogy most mi jutalmazzuk meg Önt a belénk fektetett bizalomért, azért hogy lakása feldíszítésekor, ajándékkereséskor vagy csak egy-egy jó ötletért a BUTLERS üzleteit keresi fel! 

2011 decemberében ezért hoztuk létre Törzsvásárlói programunkat. Törzsvásárlói programunk mostanra már több mint 15.000 vásárlónk részvételével zajlik, s 2012 májusában a webáruházunk bevonásával teljesedett ki.

Törzsvásárlói programunk bárki számára elérhető egy regisztrációt követően és a következő kedvezmény igénybe vételére jogosít:

Százalékos kedvezmény

 

A BUTLERS-nél történő vásárlások értéke után pontokat kap, minden elköltött 100 Ft után 2 pontot.

A pontok folyamatosan gyűlnek minden vásárlással, sosem évülnek el, sosem használódnak fel!

Az összegyűjtött pontoknak megfelelően sávos kedvezményekre válik jogosulttá Hűségkártyája használatával:

 

1000 pont felett

50.000 Ft összköltés felett

3% kedvezmény

3000 pont felett

150.000 Ft összköltés felett

6% kedvezmény

6000 pont felett

300.000 Ft összköltés felett

10% kedvezmény

 

Vásárlásai során összességében elköltött 50.000 Ft után minden további vásárlásánál 3%,
majd 150.000 Ft után 6%, s végül 300.000 Ft után 10%-os kedvezményt kap Hűségkártyáját használva.
 

  

A felsorolt kedvezmények igénybe vételének feltétele, hogy regisztrált törzsvásárlónk legyen, s vásárlásai alkalmával magával hozza Hűségkártyáját is, webáruházunkban pedig élő regisztrációval rendelkezzen, s Hűségkártyája legyen regisztrációjához csatolva. Az összes törzsvásárlóinknak szóló kedvezmény összevonható és minden vásárlás során igénybe vehető és akcióink során is felhasználható.

A programban való részvétel regisztrációhoz kötött. Az ehhez tartozó űrlapot üzleteinkben a kasszánál kérheti, de a webáruházunk kapcsolódó felületén online is kitöltheti webshopunkba való bejelentkezés után és kiválaszthatja az átvétel módját. Csak a hiánytalanul kitöltött regisztrációs lapok leadása után 24 órával válik érvényessé Hűségkártyája, azonban a kártya kiváltásakor, első alkalommal már jóváírjuk vásárlása után kapott pontjait. Webáruházunkban kártyaigénylését követő minden rendelésének értéke rögzítésre kerül mindaddig, míg meg nem kapja kártyáját, így ezen vásárlásai után is gyűjthet már pontokat. Aláírásával vagy az online regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait eltároljuk és a program keretein belül felhasználjuk. Adatai módosítását (pl. költözés, új e-mail cím esetén) üzleteinkben vagy központi e-mail címünkre írt levelében kezdeményezheti. 

Az elveszett/ellopott kártyákért felelősséget nem vállalunk, de azonosítás után letiltásukra lehetőség van. Ebben az esetben új kártyát bocsátunk ki, amelyre felírjuk a letiltáskori állapotot, míg a korábbi Hűségkártyán szereplő adatokat töröljük. Elveszett kártyáját Ön is letilthatja webáruházunkban az Adataim pontban, ehhez azonban meg kell adnia előbb a kártya számát és aktiválnia kell kártyáját egy aktiváló e-mail segítségével. Amennyiben nem emlékszik kártyája számára, központi e-mail címünkön érdeklődve meg tudjuk adni a számot személyes adatai megadása esetén.

 

Köszönjük felénk tanúsított hűségét! Reméljük, a fent részletezett kedvezménnyel sikerül meghálálnunk bizalmát!

BUTLERS Magyarország

 

A Hűségkártya használata webáruházunkban

 

Ha van már meglévő Hűségkártyája:

 • Regisztráljon a butlers.hu webáruházban és rögtön csatolhatja is meglévő kártyáját regisztrációjához.
  (Amennyiben gondja akadna a regisztrációval vagy a bejelentkezéssel, elérhetőségeink egyikén jelezve a hibát, a segítségére sietünk!
 • Eddig gyűjtött pontjai a webshopon is megjelennek, tovább gyűjthetők webes vásárlásaival. Webáruházunkban élhet elért százalékos kedvezményével, míg a vásárlások után kapott pontok alapján új kedvezménysávba léphet.
 • A webshop regisztráció és a meglévő kártya összecsatolása utána rendszerünk megjegyzi kártyájának adatait, s ezután már minden vásárlása kedvezményes lesz, Önnek nincs további tennivalója. 

Ha új kártyát igényelne:

 • Regisztráljon a butlers.hu webáruházban és rögtön igényelheti is kártyáját a regisztráció közben.
  (Amennyiben gondja akadna a regisztrációval vagy a bejelentkezéssel, elérhetőségeink egyikén jelezve a hibát, a segítségére sietünk!)
 • Adja le kártyaigénylését, melyet kollégáink hamarosan aktiválnak, s egy új kártyát csatolnak webshop regisztrációja mellé. Ennek megtörténtéről egy értesítő e-mailt fog kapni. Az aktiválás megtörténtéig azonban minden leadott rendelése után rendszerünk rögzíti a vásárlás után járó hűségpontokat, melyeket jóváír az aktiválással egy időben. Törzsvásárlói akcióinkra csak aktivált kártyájával válik jogosulttá.
 • Az igénylés során kiválaszthatja, hogy miként kíván hozzájutni kártyájához: választhat személyes átvételt vagy kérheti kártyáját következő webáruházunkban leadott rendelése mellé csomagolva. Személyes átvétel esetén akkor tudja átvenni aktivált kártyáját a kiválasztott üzletben, ha megkapja az aktiválás tényét hirdető automatikus e-mailünket. 
 • A webshop regisztráció és a meglévő kártya összecsatolása utána rendszerünk megjegyzi kártyájának adatait, s ezután már minden vásárlása kedvezményes lesz, Önnek nincs további tennivalója.

Az üzletekben és a webáruházban gyűjtött pontok mind rögzítésre kerülnek kártyáján, a kedvezményeket bármely felületünkön így igényben tudja venni.

 

Gyakori kérdések a BUTLERS törzsvásárlói programjáról 

 

Ki jogosult BUTLERS Hűségkártya kiváltására?

Bárki beléphet a törzsvásárlóink körébe és kártyatulajdonossá válhat, ha regisztrál programunkba.

Hol lehet regisztrálni a törzsvásárlói programba?

Az összes magyarországi BUTLERS üzletben és a webáruházunkban is. Kártyáját online regisztráció esetén postán elküldjük Önnek vagy átveheti valamelyik üzletünkben.

Hol és mikor érvényes a Hűségkártya?

Az összes magyarországi BUTLERS üzletben és a www.butlers.hu webáruházban használható a Hűségkártya. Csak hiánytalanul kitöltött regisztrációs lapok leadása után 24 órával válik érvényessé Hűségkártyája, azonban a kártya kiváltásakor, első alkalommal már jóváírjuk vásárlása után kapott pontjait és élhet törzsvásárlóinknak járó kedvezménnyel. 

Meddig érvényes a Hűségkártya?

A Hűségkártyák nem veszítik el érvényességüket, hacsak nem kezdeményezi valaki törlését adatbázisunkból. Ebben az esetben a Hűségkártya is érvénytelenné válik. 

Mi a teendő, ha elveszik vagy megsérül a kártya?

Ilyen esetben a BUTLERS elérhetőségein felveheti velünk a kapcsolatot, s letiltjuk kártyáját, mely helyett egy új kártyát adunk adataival és összegyűjtött pontjaival feltöltve. A Hűségkártya letiltására a www.butlers.hu oldalon bejelentkezve is lehetősége nyílik.

Mi a teendő, ha megváltoznak a regisztráció során megadott adatok?

Adatmódosítási szándékát üzleteinkben vagy elektronikus levelezés útján jelezheti, ahol megadva új adatait, módosítjuk a regisztrációjához korában megadott információkat.

Biztonságban vannak a megadott adatai?

Adatait biztonságosan őrizzük és diszkréten kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át őket, kizárólag a program keretein belül használjuk fel. A Hűségkártyák semmilyen adatot nem tárolnak Önről, így azok elvesztés esetén sem kerülnek illetéktelenek kezébe. Az adatokat szervereinken rögzítjük, melyekhez csak adminisztrátoraink férnek hozzá.