Sajtos-sonkás makaróni


 

 

Hozzávalók

 

  • 20 dkg makaróni
  • 20 dkg cheddar sajt
  • 25 dkg mascarpone
  • 2 tojássárgája
  • 1 dl tejszín
  • 5 dkg sonka
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál vaj

 

Elkészítés

 

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük. A krémsajtot kikeverjük a tejszínnel, a tojássárgájával, majd sóval és borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a reszelt cheddar sajtot, a felcsíkozott sonkát és a leszűrt tésztát. Vékonyan kivajazott tűzálló formá(k)ba adagoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

 

A receptet és a képeket a Kifőztük-től kaptuk, további receptekért katt IDE.

NYERJEN MEG

TEGYE A KARÁCSONYFA ALÁ
10 000 FT ÉRTÉKŰ
BUTLERS WEBSHOP UTALVÁNYUNKAT!

CSAK ANNYIT KELL TENNIE,
HOGY FELIRATKOZIK HÍRLEVELÜNKRE 2016.12.20-IG!




HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Élje át a BUTLERS-élményt otthonról is!

KÖSZÖNJÜK REGISZTRÁCIÓJÁT!
Hamarosan küldjük első BUTLERS-hírlevelét!



Éljen a közösség!
Irány a BUTLERS Facebook oldala is!