Csíkos sajttorta pohárban


 

 

Hozzávalók

6 pohárhoz:

  • 10 dkg vajas keksz
  • 5 dkg vaj
  • 25 dkg mascarpone
  • 2 dl hideg habtejszín
  • 7 dkg porcukor
  • 1 vaníliarúd
  • 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 20 dkg áfonya

 

Elkészítés

 

A tejszínt 1 evőkanál porcukorral kemény habbá verjük. A maradék porcukrot kikeverjük a krémsajttal és a vanília kikapart magjaival. A krémet 2 részre osztjuk, az egyikben eldolgozzuk a kakaóport. A tejszínhab felét a sima, a másik felét a kakaós krémbe forgatjuk. Mindkettőt külön-külön habzsákba töltjük. A kekszet morzsásra daráljuk, majd elkeverjük az olvasztott vajjal. Minden pohár aljába szórunk a kekszmorzsából, majd rétegezzük a kétféle krémet és az áfonyát. A krémek közé és a desszert tetejére is hintünk a morzsából. Behűtve tálaljuk.

 

A receptet és a képeket a Kifőztük-től kaptuk, további receptekért katt IDE.

NYERJEN MEG

TEGYE A KARÁCSONYFA ALÁ
10 000 FT ÉRTÉKŰ
BUTLERS WEBSHOP UTALVÁNYUNKAT!

CSAK ANNYIT KELL TENNIE,
HOGY FELIRATKOZIK HÍRLEVELÜNKRE 2016.12.20-IG!




HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Élje át a BUTLERS-élményt otthonról is!

KÖSZÖNJÜK REGISZTRÁCIÓJÁT!
Hamarosan küldjük első BUTLERS-hírlevelét!



Éljen a közösség!
Irány a BUTLERS Facebook oldala is!