Brokkolis rakott tészta


 

 

Hozzávalók

  • 10 dkg száraztészta
  • 50 dkg brokkoli
  • 12,5 dkg mozzarella
  • 20 dkg mascarpone
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 1 evőkanál citromlé
  • frissen őrölt bors
  • a sütőtál(ak)hoz: vaj

 

Elkészítés

 

A brokkoli torzsáját eltávolítjuk, a zöldséget rózsáira szedjük, és forrásban lévő, sós, citromleves vízbe dobjuk 3 percre. Leszűrjük, félretesszük, majd a fazékban ismét vizet forralunk, és kifőzzük benne a tésztát. A krémsajtot sózzuk és borsozzuk, hozzáadunk pár kanállal a tészta főzővizéből, majd belekeverjük a leszűrt tésztát, a brokkolit és a kis darabokra tépkedett mozzarellát. Kivajazott tűzálló tálakba szedjük, a tetejükre füstölt sajtot reszelünk, és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Azonnal tálaljuk és fogyasztjuk.

 

A receptet és a képeket a Kifőztük-től kaptuk, további receptekért katt IDE.

NYERJEN

20000 FT ÉRTÉKŰ BUTLERS
KARÁCSONYI CSOMAGOT!

CSAK ANNYIT KELL TENNIE,
HOGY FELIRATKOZIK HÍRLEVELÜNKRE 2016.11.30-IG!




HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Élje át a BUTLERS-élményt otthonról is!

KÖSZÖNJÜK REGISZTRÁCIÓJÁT!
Hamarosan küldjük első BUTLERS-hírlevelét!



Éljen a közösség!
Irány a BUTLERS Facebook oldala is!