Stresszmentes Húsvéti előkészületek


Nézzen körül weboldalunkon és válogasson aktuális ajánlataink közül!
Nem jelennek meg a képek? Kattintson IDE !


tavasz ujdonsag husvet butor
Kedves Vásárlónk!

A szürke téli hónapok után, végre itt a tavasz, és ezzel együtt itt az első igazi nagy, családot is összehozó ünnep, a HÚSVÉT! Az együtt töltött időnek nem kell feltétlenül az idegeskedésről, a stresszről szólnia, hiszen pár előkészülettel szép, nyugodt és vidám is lehet a családdal, barátokkal töltött idő!


Stresszmentes húsvéti előkészületekről írunk legújabb blogbejegyzésünkben. Olvasta már?
 
   
     
 
PÖTTYÖS, KOCKÁS VAGY CSÍKOS▶ Ön melyiket választaná?
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta meg, mert a Butlers.hu oldalon feliratkozott hírlevél szolgáltatásunkra vagy regisztrált e-mail címével a BUTLERS Hűségkártyájára. Ennek keretein belül kétheti rendszerességgel elektronikus hírlevelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre. E-mail címét diszkréten és biztonságosan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, a levél alján található linken keresztül azonnal megteheti.
FELIRATKOZÁS ÉS TUDNIVALÓK | VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK | ELÉRHETŐSÉGEK

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, így arra válaszolni nem lehetséges, a benne található árak forintban értendűek, és az áfát tartalmazzák. Akcióinkat és ajánlatainkat illetően minden esetben a www.butlers.hu oldalon található információk az aktuálisak és mérvadóak, a levélben található információk csak tájékoztatók egyes ajánlatok és akciók tényéről, melyek lehetnek időponthoz vagy készlethez is kötöttek.
A hírlevél megtekintéséhez a Mozilla Firefox és a Google Chrome internet-böngészőket ajánljuk!

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kérjük kattintson IDE .
Zöldsaláta körtével, kéksajttal és karamellizált dióval